Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vennél magánszemélyektől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennél magánszemélyektől fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Tehát pl van egy oldal, ahol hirdetnek megmaradt fogamzásgátlókat.

Én Nuvaringet használok, ezt hűtőben kell tárolni, különben csak 4 hónapig jó.

Na már most ha valaki azt mondja, hogy hűtőben tárolta, és mégse, és esetleg már romlott.. Hát akkor jól benézem, de olcsóbb így..

Vennétek így a helyemben, vagy perkáljam ki a 10.000 ft-ot 3 havonta? Így meg csak 7000 lenne.

2012. aug. 10. 20:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10.000Ft legyen eszed angyalom.
2012. aug. 10. 20:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Vennél hűtőre kiszúrt gumit?
2012. aug. 10. 20:25
 3/16 A kérdező kommentje:
Hűtőre kiszúrt gumit?!... Mi van?
2012. aug. 10. 20:26
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
-.- mini mágneses parafatábla, ha épp nincs mágneses vackaid, és arra szurkálhatsz cetlit..a felszúrt gumit rem már nem kell magyarázni
2012. aug. 10. 20:28
 5/16 Kleo25 ***** válasza:
perkáld ki a 10-est eszed legyen, csak 3000 spórolnál havonta,de ha terhes leszel akkor megérné biztos nem?
2012. aug. 10. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Te tényleg 3000 ft miatt szeretnél idegeskedni hogy jó e vagy sem??? Az csupán havi ezer forint.....Szerintem ha már annyi eszed van hogy védekezz, legalább menj biztosra!!!
2012. aug. 10. 20:29
 7/16 A kérdező kommentje:

Jó, csak akkor az egész nyári melómból kapott pénzem erre fog rámenni, a +3000 ft-ra évközben... Azért nem mindegy..

A Lyukas gumisat még mindig nem értem,biztos valami ócska őpoén, olyantól, akinek 0 a humorérzéke.

2012. aug. 10. 20:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Azért 3000Ft nem kis pénz a mai átlagos magyar embernek, nekem pl. 2-3 napra kell ennyi kajapénzt beosztani, és nem vagyok ezzel egyedül. Megértem, hogy dilemmázik rajta a kérdező. Ennek ellenére én is azt mondom, hogy így idegenektől neten keresztül nem vennék semmit, legfeljebb ismerőstől, akiben megbízom. Ha romlott gyógyszert szedsz, annak nem csak anyi lehet a következménye, hogy nem hat a gyógyszer és teherbe esel...
2012. aug. 10. 20:36
 9/16 anonim ***** válasza:
55%
ez nem poén, hanem hasonlat te IQ titán, arról én meg nem tehetek h idióta vagy, és nem fogod fel a körületted zajló dolgokat
2012. aug. 10. 20:37
 10/16 Kleo25 ***** válasza:
nem,de igaza van akkor írass ki valami olcsóbbat aminek hasonló vagy ugyan olyan az összetétele ha már nem tudod kifizetni a havi 10000ft és így spórolnál.
2012. aug. 10. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!