Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elkezdeni a fogamzásgátlót?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdeni a fogamzásgátlót? Felhozhatja ezt a témát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném már elkezdeni a fogamzásgátló tabletta szedését. Viszont van egy kisebb problémám. Egyszer kiszakadt a gumi és elmentünk felíratni esemény utáni tablettát és ekkor írt fel egy fogamzásgátló tablettát az orvos (ezt a tablettát nem kezdtem el szedni, csak az esemény utánit vette be és nem anyukámmal, hanem a párommal voltam). Most viszont az anyukámmal szeretnék menni és nagyon tartok tőle, hogy az orvos nehogy megemlítse azt az esetet, amikor már voltam nála. Az anyukámnak nem szeretném azt az esetet elmesélni, ha nem muszáj. Tehát a kérdés, hogy szerintetek felhozza ezt a témát vagy nem fogja említeni? (hogy elkezdtem-e szedni amit akkor felírt...)

Előre is köszönöm a válaszokat.:)

2012. aug. 10. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
ha emlékszik rád akkor felfogja
2012. aug. 10. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért kell ahhoz édesanyád, hogy fog.gátlót irass fel? Ha előzőleg el tudtál menni egyedül vagy valaki mással, akkor most is el tudod intézni.

Amúgy meg, ha már egyszer felírta, elkezdhetted volna szedni. Megoldás: intézd úgy, hogy előbb el tudj menni dokihoz. Ennyire egyszerű. Rákszűrést fognak csinálni meg max vérvételt.

2012. aug. 10. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy felhozhatja, fel is fogja, hiszen benne van a számítógépben az adatlapodnál.

Első kérdése lesz, hogy "de hát te már szeded az xy-t, nem vált be?".

Egyébként labor és rákszűrés nélkül felírta? Meg van a véleményem arról az orvosról.

Plusz ha ahhoz elég nagy vagy, hogy szexelj, akkor ahhoz is, hogy egyedül menj.

Ha viszont mindenképp az anyukáddal mennél, akkor az a felnőtt viselkedés, ha elmondod, hogy jártál.

Nincs benne semmi rossz, hisz felelősen viselkedtetek: nem kockáztattál, elmentél sürgősségiért. Meg fogja érteni.

2012. aug. 10. 22:20
 4/4 A kérdező kommentje:

És ha egy másik orvoshoz megyek?

Én is meglepődtem azon, hogy csak úgy felírta, ezért nem is kezdtem el szedni meg semmi...

2012. aug. 14. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!