Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle esemény utáni,7...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle esemény utáni,7 napon belül nem jött meg?

Figyelt kérdés
Tehát bevettem,de még mindig nem jött meg.. Holnap lesz a hetedik nap.. Valami baj lehet?
2012. aug. 9. 20:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

8-11-ig dolgoztam ma bent, direkt rákérdeztem a Doktor úrnál, aki megerősítette, hogy igen, jól tudom.

Beláttam volna, ha tévedtem volna. Minek mondanék mást?

2012. aug. 14. 11:56
 22/37 anonim ***** válasza:

De ha a hormonadag hatására válik le, akkor hogy nevezhetnénk menstruációnak? Akkor nem menzesz a neve, hanem ÁTTÖRÉSES vérzés!

"Progesterone breakthrough bleeding occurs when the progesterone-to-estrogen ratio is high, such as occurs with progesterone-only contraceptive methods."

Részlet egy tudományos cikkből...

[link]

2012. aug. 14. 12:00
 23/37 anonim ***** válasza:

Áttöréses vérzés alacsony hormonszint mellett alakul ki, fogamzásgátló tablettát szedő nőknél. Pont.

Azért menstruáció, amiért. Már leírtam pár kommentben.

Részemről lezárva, van még 1000 dolgom, semmi kedvem magyarázni neked, mikor leírtam már, csak neked kéne megértened.

2012. aug. 14. 12:03
 24/37 anonim ***** válasza:

" Definíció szerűen menstruációról csak akkor beszélünk, ha a vérzést peteérés (ovuláció) előzte meg. "

Ezt is orvos írta.

[link]

Azt elhiszem neked, hogy a nagy hormonadagtól válik le, és ebben az esetben nem megvonásos vérzés, de attól még nem menzesz.

A menzesz egy élettani dolog, amit ovuláció előz meg, és az az oka, hogy a sárgatest elpusztul és nem termel több progeszteront.

Ha kívülről, tablettával hozol létre vérzést, az már nem lehet menstruáció! Csak akkor, ha peteérést hozol létre gyógyszerrel, és annak következménye lesz a menzesz!!!

2012. aug. 14. 12:04
 25/37 anonim ***** válasza:
OFF. De k.urva jó munkhelyed van, hogy csak 3 órát kell dolgoznod...
2012. aug. 14. 12:05
 26/37 anonim ***** válasza:

De mitől menzesz? Miért nevezed menzesznek? Mitől lesz menzesz a menzesz??

Nem azért nem magyarázod meg, mert nincs időd, hanem mert nem tudod.

2012. aug. 14. 12:05
 27/37 anonim ***** válasza:

25-ös: és milyen jó, amikor reggel 8-től este 6-ig folyamatosan bent vagyunk.

Utoljára írok választ, mert MÉG MINDIG nem érted... Tényleg nem értem, hogyan lehetsz ennyire értetlen...

Áttöréses vérzés: alacsony hormonszint mellett, tablettát szedőknél.

Pecsételő: ugyanaz, illetve normális a tablettaszedés első naőjaiban.

Menstruáció: nyilván csak akkor, ha van peteérés, ha nincs peteérés, nincs menstruáció. Magadnak mondasz ellent.. Ha 72 órásat beveszel, akkor a vérzés utána szintén menstruáció. Ha csak a te magyarázatodat nézzük, van abban a ciklusban peteérés, tehát menstruáció.

Részemről vége, én nem fogom itt neked egész nap magyarázni.

2012. aug. 14. 12:09
 28/37 anonim ***** válasza:

De akkor nyugodtan hívd mesterséges menstruációnak, így tényleg jobban hangzik. :)))

Na jó, ez már tényleg nevetséges, nyugodtan menj el nőgyógyászhoz és kérdezd meg. Rád férne egy kis tudás...

2012. aug. 14. 12:10
 29/37 anonim ***** válasza:

Elhiheted, meg is fogom kérdezni.

Tudod attól, hogy vki mellett dolgozol, még nem fogsz érteni a szakmájához. Szerinted ha elmegyek műtősnőnek, akkor meg tudok majd csinálni egy veseátültetést?

Nem tudom, mit nem értesz azon, hogy a menzesz azért menzesz, mert az ovuláció következtében kialakult sárgatest progeszteront termel egy ideig, majd ha nem történik megtermékenyítés, akkor elpusztul, és emiatt lecsökken a hormonszint, bekövetkezik a menzesz.

Hiába a ciklus második felében veszed be a gyógyszert (amikor már volt ovu), nem a természetes rend miatt válik le a nyálkahártya, hanem a gyógyszer miatt.

Ergo nem menzesz.

2012. aug. 14. 12:16
 30/37 anonim ***** válasza:

Amúgy azt azért megjegyzem, hogy a KÉRDÉS szempontjából iszonyatosan lényegtelen, hogy milyen érzés lesz és minek nevezzük.

Tipikusan azért írtál ehhez a kérdéshez, hogy mutogasd, hogy mennyire "okos" vagy.

2012. aug. 14. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!