Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gyűrű és esemény utáni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrű és esemény utáni?

Figyelt kérdés
Nuvaringet használok.Azonban egy hétig antibiotikumot kellett szednem,ami ugye gyengítette a hatását,ezért 72órás tabit kellett bevennem.Úgy voltam vele,hogy úgyis késni fog emiatt a mensim,ezért nem is akartam betenni a köv. gyűrűmet.Levettem a gyűtrűt szerdán ahogy szokatm,meglepetésemre a mensim napra pontosan,a gyűrű levétele után 3 nappal megjött,ezért úgy gondoltam,hogy mégis visszarakom az 1hetes szünet után.Csak arra nem gondoltam,hogy a tabi befolyásolhatja e azt,hogy mikor kell visszatenni? úgy értem nem kellett volna a mensim első napján inkább visszatenni? a gyűrű feltétele után 12 nappal együtt volam a barátommal.Lehet ebből baj?

2012. ápr. 30. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik, hogy hormonális fogamzásgátló mellett nem szabad esemény utánit bevenni.

Tehát már itt el is cseszted a dolgot nagyjából.

És mivel már feltetted, úgy is mindegy.

Használd tovább ahogy eddig.

2012. ápr. 30. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Gondolom az orvos aki felírta neked a nuvaringot és az eseményutánit, MINDENT pontosan elmagyarázott, szóval PROBLEM?
2012. ápr. 30. 12:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Megkéérdztem,azt mondta,hogy nyugodtan hagyjam bent a gyűrűt. :( lehetek terhes?:O
2012. ápr. 30. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha azt mondom, hogy szerintem nem lehetsz,akkor nem fogsz tesztet csinálni?

Én mindig azt tartom, hogy fog.gátló és bármilyen védekezés mellett,aki aktív szexuális életet él,az havonta egyszer a biztonság kedvéért csináljon egy tesztet.(ha nem mindennapos a szex,akkor aktus utáni 14.napon reggeli első vizeletből)

2012. ápr. 30. 12:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze,én is havonta szoktam, meg most is csinálnék 2 hét múlva , csak azért nyugodtabb lennék,ha tudnám,hogy nincs rá sok esély.:/
2012. ápr. 30. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Az eseményutáni elég komoly mennyiségű hormont tartalmaz, ha túl sokat veszel be (1 éven belül kb 3..) az káros tud lenni. Nem mondom, hogy ettől leszel meddő..

Szóval legközelebb kérdezd ki alaposan a nőgyógyászt.

2012. ápr. 30. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!