Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció alatt esemény utáni tablettának milyen hatásai lehetnek, és mennyire biztos ebben az esetben a hatékonysága?
Menstruációm 3. napján szeretkeztünk(kevés vérzés), óvszerrel védekeztünk de az sajnos kiszakadt, gyorsan fel is írattam az eseményutáni tablettát be is vettem pár órával a baleset után. Milyen hatásai lehetnek a szervezetemre ha mensi alatt vettem be a gyógyszert?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ugyanolyanok, mintha nem menzesz alatt vetted volna be.
Csak kb. teljesen felesleges volt, mert igen csak nagy eséllyel amúgy sem estél volna teherbe, csak a hormonrendszeredbe rúgtál bele egyet.
Tájékoztatóban is benne van, hogy menzesz alatt indokolatlan a használata.
Köszönöm a választ, de inkább rúgok a hormonrendszerembe, minthogy felelőtlenül bizakodjak "hátha nincs baj"...
Biztosra megyek, remélem azért nem okoztam olyan nagy kárt magamban.
Majd kiderül.
Vkinek nem okoz semmi bajt, vkinek meg egy évre szétcseszi a ciklusát. Reméljük nálad az első verzió lesz.
De szerintem a terhességtől nem kell félned. Alapból alig lett volna esély a terhességre, esemény utánival meg aztán...
Ahhoz, hogy így teherbe ess, iszonyatosan, kegyetlenül szerencsétlennek kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!