Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshettem sürgősségi fogamzásgátlás ellenére vagy csak a bogyó zavarta össze a hormonháztartásomat?
Sziasztok.
Kérlek csak normális válaszokat.
Előző menszeszem 5.napján együtt voltunk a párommal-óvszerrel védekezünk.Elszakadt,de csak a végén vettük észre.Másnap reggel tudtunk bemenni az eseményutániért.24 órán belül vettem be.Semmi bajom nem volt tőle,se görcs,se rendellenes vérzés,se semmi.Mindig pontosan 26 napra jön meg,ami szombat lett volna,de most sehol sincs.Mindig fáj előtte a mellem,a derekam,de most semmi,nuku....
Két tesztet csináltam eddig,egyiket sem reggeli vizeletből,és negatívak.
Lehetséges,hogy nem mutatja ki hogy babás vagyok vagy mi van?
Terhes lehetsz a 72 órás ellenére is, de a negatív tesztek miatt, meg hogy a menzeszed 5. napján történt, szerintem nem vagy az.
Várj még pár napot és tesztelj újra. Ha negatív, akkor várd a menzeszedet. Ez a bogyó annyira fel tudja borítani a ciklust, hogy van, akinek hónapokig meg sem jön utána. de mindenképpen fordulj orvoshoz, ha nem jön meg 1-2 héten belül!
A betegtájékoztató azt írja,hogy a legtöbb nőnél a várt időben normális menstruáció jelentkezik....nálam sem hamarabb,sem a várt időben nem jött.
Előfordult,hogy úgy éreztem érzékenyek a melleim,de aztán mindig elmúlt,pattanásom is csak néhány volt,amik múlanak.
Az ilyesmire mindenki másképp reagál. Attól, hogy a többségnek rendesen megjön még vannak extrém esetek is. Add hozzá azt is, hogy stresszelsz, ez már önmagában is megzavarhatja a ciklust.
Lehet, hogy ez most teljesen kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!