Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek már élt a sürgősségi fogamzásgátlás lehetőségével, megosztaná-e az esemény utáni tablettával kapcsolatos tapasztalatait?
Ma szeretnék esemény utáni tablettát feliratni, és mivel ez lenne az első alkalom (és a történtekből tanulva az utolsó is), szívesen fogadnám a témához kapcsolódó tapasztalatokat. Pl.:
Kinél milyen mellékhatások jelenteztek, mennyi idő után, és meddig voltak érezhetőek? Mennyiben volt más a tabletta által kiváltott menstruáció a normál menzeszhez képest?
Szerintetek időpont nélkül fogadnak-e a nőgyógyászaton ezzel a problémával?
Minden hozzászólásért előre is köszönet!
Köszi a választ! :) Megkérdezhetem, hogy esetedben mikor került sor a tabi bevéltelére?
Nekem amúgy is erős görcseim vannak menzesz idején, remélem, tabi hatására ez nem fog fokozódni... :S
Erre csak ennyit mondanék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Nem egészen értem, hogy ha vkinek szüksége van rá, akkor ahelyett, hogy elmenne a sürgősségire és kérne receptet, miért itt tsz fel kérdést?
Nem tudom tudsz-e róla, de minél később veszed be, annál kevesebb az esélye, hogy hat.
Talán nem a gép előtt kellene várni a csodát, aztán a 70. órában bevenni, hanem elhúzni az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!