Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon hat az esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hat az esemény utáni tabletta? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Baleset történt, a barátnőmmel és velem..Kétszer közösültünk egymás után.Észrevettem a második közösülés után, hogy az óvszerből ondóm szivárog, tehát egy kicsit kiszakadt..Az első alkalommal nem tűnt fel ilyesmi,de nem bízom az óvszerben,mi van ha az is kiszakadt, és így 2x került bele sperma.Nem haboztunk,gyorsan elmentünk a legközelebbi gyógyszertába, és escapelle nevű tablettát vettem neki, amit ő az aktus után számítva maximum 1,5órára be is vett.De utána olvastam, és több oldalon is azt találtam,hogy amikor a peteérés megkezdődött akkor a tabletta már hatástalan..Egy internetes peteérés kalkulátoron kiszámoltuk, és azt dobta ki, hogy pont aznap kezdődött el a peteérése, amikor az aktus történt.a menstruációja 17.én kezdődött, az aktus pedig 28.án történt.
2011. dec. 30. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
nem, hanem mínusz öt.
2011. dec. 30. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:
igen, hat.
2011. dec. 30. 00:20
 3/11 Nyusszykah válasza:
Nekem hatot..csak időbe vedd be az. lényeg...hányéves vagy?
2011. dec. 30. 00:30
 4/11 anonim válasza:
szerinted?-.-amúgy meg ne a sok hülye oldalt olvasd ,mert ott vannak akik poénból odaírják a hülyeségeiket...Velem is megtörtént,rögtön mentünk tabit venni.Elég húzós ára van szerintem:S
2011. dec. 30. 00:38
 5/11 A kérdező kommentje:
mondjuk úgy hogy fiatalok vagyunk, és félünk.. tudom hogy az oldalak felén hülyeség van, de honnan tudhatom,hogy miben bízzak,mit higgyek el ? azért ide írtam, mert anonym maradhatok.Megkérnék mindenkit, hogy akinek van valamilyen válasza az fejtse ki.nagyon sokat segítene vele...
2011. dec. 30. 00:53
 6/11 A kérdező kommentje:
ja, és szerintem ilyen esetben a pénz nem számít, csak ne legyen "gond" ( ha szabad ezt így hívnom )
2011. dec. 30. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne izguljatok. Időben bevette, ha nem hányta ki v nem vett be fejfájásra gyógyszert akk valszeg hatni fog! A bogyó nek a peteérésre hat, hanem leválasztja a méhnyálkahártyát h az esetlegesen megtermékenyült pete ne tudjon beágyazódni. Ha a bevétel után kb 5 nappal barnafolyása van az jó jel mert akk hat a gyógyszer, ha nem az se baj csak elő szokott fordulni.
2011. dec. 30. 06:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Az ovuláció nem több napos folyamat. Amit a kalkulátor ír, az az, hogy kb. melyik napokon lehet az ovulációja, nem az, hogy mikor kezdődik el.

Ha 11. napon volt és 28 napos a ciklusa, akkor nem valószínű, hogy már akkor peteérése volt. Akkor lehet a 11. napon peteérés, ha kb. 25 napos a ciklusa.

Ráadásul a tablettát is bevette. Nem valószínű a terhesség, sőt, inkább valószínűtlen.

Mondhatni igen csak nagy szerencsétlennek kell lenned ahhoz, hogy ez besikerüljön.

Egyébként a nemi élet elkezdése előtt nem ártana kicsit tanulmányozni a női ciklus élettanát, mert akkor elég sok aggódástól meg tudná magát kímélni az ember.

2011. dec. 30. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Jah és még megjegyzem, hogy ennél többet nem tudtok tenni.

Ha ennek ellenére teherbe esik, akkor csak az abortusz marad, vagy megszüli. Más lehetőség nincsen.

2011. dec. 30. 11:30
 10/11 Fanka25 válasza:
Ne aggódj! Pontosan erre van kitalálva a gyógyszer! A hatásának pedig nincs köze a peteéréshez! A barátnőd nem terhes, de azt tanácsolom, h menjem el egy orvoshoz, úgyis csak ő tudja megnyugtatni teljesen! Máskor legyetek óvatosabbak, én a fogamzásgátlót javaslom!
2011. dec. 30. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!