Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni tabletta bevétel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tabletta bevétele után időben menstruálok. Ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap (pénteken) sajnos be kellett vennem egy esemény utáni tablettát. Utána néztem és azt olvastam róla, hogy utána kicsit bekever a menstruációs ciklusba és hogy kb 2 héttel ez után fog először megjönni. Alapból vasárnap kellett volna megjönnie, de nem mindig pontosan szokott, van hogy előbb vagy később kicsivel, és ma megjött. Lehetséges, hogy nem hatott a tabletta? Vagy felesleges aggódnom? Előre köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)
2011. dec. 18. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fölöslegesen aggódsz! Megjött normálisan. Ha rá van írva nem feltétlenül kell úgy lennie! Nem csak lehetséges mellékhatás?
2011. dec. 18. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol olvastál utána, de biztos vmi idióta oldalon. Talán a betegtájékoztató megbízhatóbb, nem gondolod?

Elvileg tabletta után is időben kellene megjönnie a menzesznek, csak sokaknak bezavar.

Örülj neki, hogy neked nem k.rta szét a ciklusod.

2011. dec. 18. 18:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Én is úgy gondolom hogy jó ez így csak hátha itt vannak nálam okosabbak. :)
2011. dec. 18. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha rendes vérzésed van, akkor ne aggódj. Ha nem, akkor meg csinálj tesztet.
2011. dec. 18. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha megjött ,örülj neki mert nem lettél terhes. Az is megesik,hogy majd a következő nem fog időben megjönni.
2011. dec. 18. 21:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. dec. 18. 22:41
 7/7 anonim válasza:
Nekem mikor bevettem mmegjött egy félórán belül:)
2011. dec. 19. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!