Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma délben,12 órára rá bevettem egy esemény utánit. Nemrég,8-9 közt ittam egy kis alkoholt. Veszít a tabletta a hatásábòl vagy nem?
Betegtájékoztatót nem adtak a gyógyszerhez? Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de szerintem mielőtt beveszel valami gyógyszert (ami nem fájdalomcsillapító vagy hasonló ismertebb gyógyszer), az a minimum, hogy elolvasom a betegtájékoztatót. Javaslom neked is ezt a módszert. Mi honnan a fenéből tudnánk?
23/l
miért vagy ilyen felelőtlen? ha legalább megtörtént a baj, és egy ekkora adag hormonnal bombázod a szervezeted, a minimum az, hogy kissé elkezded kímélni és óvni.
meg egyáltalán hogy jut eszedbe inni rá? ehhez volt hangulatod vagy mi? brr
21L
Na, hát ha nem volt benne a tájékoztatóba, akkor nem lesz bajod tőle. Ha nem lehetne inni rá, az benne lenne. Pl. az antibiotikuomok mellett nem lehet alkoholt inni és azt írja is minden tájékoztató.
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!