Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elfelejtettem fog. Gátl. -t...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtettem fog. Gátl. -t bevenni, a párom fél órával az aktus előtt ment el, úgy hatolt belém. Szükséges lenne az esemény utáni tabi?

Figyelt kérdés

A péniszét nem tisztította meg, ezért félek. Kb. három perc után jöttem rá, hogy nem vettem be a gyógyszert. Hüvelytablettát szoktam használni, ami tíz percen belül hat... nem tudom, hogy elpusztulhattak-e addig.

Menstruáció előtt vagyok 4-5 nappal.

2011. nov. 27. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
a sperma szabad levegőn pár másodpercig él csak.
2011. nov. 27. 21:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, régen utána is olvastam ennek, csak attól félek, hogy az okozhatott gondot, ami a fityma alatt maradhatott, mert azt nem érte levegő.
2011. nov. 27. 21:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló mellett nem lehet esemény utánit használni.
2011. nov. 27. 21:29
 4/10 anonim válasza:
Elvileg nem, lásd az elsö válaszolót. Azonban ha biztosra akarsz menni akkor vedd be öket. Vagy nem, te tudod... Mindenesetre ha 2-3 hónap múlva elkezdene növekedni a pocakod, akkor engedd meg, hogy most így elsönek gratuláljak.
2011. nov. 27. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Tablettát szed, hüvelykúpot használ, nem élvezett bele a csávó és 4 nap múlva megjön a megvonásosa.

Ha erre vki tabit akar neki ajánlani, annak csak gratulálni tudok.

Ha így sikerül teherbe esned kérdező, akkor nálad szerencsétlenebb embert még nem hordott hátán a föld.

2011. nov. 27. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
most hüvelytablettát vagy fogamzásgátlót használsz? melyiket nem vetted be?
2011. nov. 27. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Hüvelytablettát vagy óvszert szoktam használni, fogamzásgátló tablettát nem szedek.
2011. nov. 27. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:
de akkor a kérdésbe miért azt írtad, hogy Elfelejtettem fog. Gátl. -t bevenni?
2011. nov. 27. 21:52
 9/10 A kérdező kommentje:
Általánosan gondoltam a fogamzásgátlót, de tényleg úgy helyesebb lett volna.
2011. nov. 27. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:

37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óraa sperma élettartama!

tehát az első nem túlságosan igazat írt.

2011. nov. 27. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!