Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősségi fogamzásgátló bevétele ellenére lehetek terhes?
Szia!
Én szeptemberben jártam pórul, kiszakadt a párommal az óvszer. Hétvége volt, a magánorvosom zárva. Na mit tegyek?
PÉntek este 23 körül szeretkeztünk. Másnap rohangáltam , végül bementem a kórházba a nőgyógyászatra. Kaptam receptet, de már nem volt semmi nyitva. Másnap, azaz vasárnap déután 17 körül sikerült bevennem.
Nagyjából 1, 5 nappal később. De 72 óra áll a rendelkezésre, de a lehető leghamarabb be kell venni.
Én a pecsételésből, hormonösszezavarásból semmit nem észleltem olyan szinten , hogy hónapokig tartott volna.
Másnap úgy ébredtem, hogy olyan lila folt a szemem alatt, mint még soha, és megszédültem 1-2 percre. Pecsételés, vérzés nem volt.
Majd a meszim rendesen jelentkezett, semmit nem borított rajta.
Ha időben bevetted, ne aggódj!
23/N
13:23-as vagyok megint!
Az előttem és a papírján írt tünetek nem fő jellemzők, csak előfordulhatnak, szóval ne ijedj meg, ha vér pecsét lenne az alsóneműdön, nincs baj.
Ha kérdésed van, írj privit!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!