Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első levél után hogy kell szedni a fogamzásgátló tablettát?
Sensonette-et szedek, most vagyok túl a 7 napos szüneten az első levél után (az első levél első szemét vasárnap vettem be, a menstruációm első napján, ahogy az orvos mondta).
Az egyik kérdésem az, hogy nekem akkor ugye tegnap, azaz vasárnap kellett beszednem az új levél elsőjét (a betegtájékoztatóban ezt olvastam, de több helyen azt láttam, hogy azt írják, a 8. napon kell kezdeni)? Ha előbb szedtem be mégis, akkor annak van valami következménye?
A másik, hogy ha ma veszem be az új levél 2. szemét, akkor nyugodtan szeretkezhetek a barátommal bármilyen más védekezési módszer nélkül? Mostantól már belém élvezhet? Előre is köszönöm a válaszokat!
7 nap szünetet kell tartani és a 8. napon bevenni az első szemet.
Azaz ha vasárnap hagytad abba, akkor hétfőn kell elkezdeni a következőt.
Ha rövidebb szünetet tartottál, akkor nincs gond igazából. De máskor figyelj oda.
Védeni véd így is.
Jah félreolvastam. Számomra nem derült ki, hogy akkor melyik nap hagytad abba.
Ha nem gond, nem számolgatnám ki.
A lényeg, hogy 7 nap szünet kell és 8. napon az első tabletta.
De ha jól tudom így a levél kezdete mindig ugyanolyan napra esik, tehát ha vasárnap kezdted az első levelet és most is vasárnapra esett, akkor feltehetőleg jól csináltad.
Akkor jól szedted.
Szombaton még beszedted.
1. vasárnap
2. hétfő
3. kedd
4. szerda
5. csütörtök
6. péntek
7. szombat
8. VASÁRNAP
Minden levelet ugyanazon a napon kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!