Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog csinálni az orvos? Mit mondjak?
Gyógyszert szeretnék felíratni, viszont még nem voltam nőgyógyásznál. Hogy fog lezajlani? Egyből felírja a gyógyszert, vagy előtte még vérvételre kell mennem?
17/L
Ha normális, akkor elküld vérvételre, amiből csak azt tudja megállapítani, hogy jó-e a vese- illetve a májfunkciód.
Ha volt a családodban trombózis, akkor mond el, és elküld még 1 vérvételre, ahol a hajlamot vizsgálják.
Amikor én mentem legelőször, csak bementem, mondtam, hogy tabit szeretnék íratni, de még sosem szedtem. Erre a doki rám nézett, és felírt egyet, aztán odaadta a receptet, meg egy tájékoztató füzetet a gyógyszerről.
A végén megkérdezte, hogy amúgy voltam e már valamikor vizsgálaton.. szerencse, hogy 2 héttel azelőtt voltam.
De amúgy meg sem vizsgált volna, csak felírt egyet, ami amúgy rendesen hat, semmi bajom nincs tőle.
7. szabad véleménynyilvánítás lehetőségével mindenki élhet. miért akarod megmondani nekem h ne éljek vele?
most elkezdhetnék érveket felhozni, miért nem jó ilyen fiatal korban szexuális életet élni, miért ártalmas az illetőnek (amire később fog rájönni), de nem írom le, mert máshol (ahol pont rákérdezett valaki) elég bőven kifejtettem és 100%-ra fel is pontozták.
Ettől még mindenki azt csinál, amit akar. Én csak szóltam: lehet h később megbánják és sok negatív következménye lesz! De ezt senkinek nem kívánom. És azt sem kívánom, h 17 évesen a fogamzásgátlónak negatív hatása legyen a még fejlődésben lévő szervezetedre, kérdező! :)
Itt sem fogok már neked reagálni, mert egyszerűen annyira butus vagy, hogy az már fáj.
A kérdező meg nyugodtan szedhet tablettát, ha az orvosa jónak látja. Ennyi. És még mindig semmi közöd hozzá.
Különben ne csodálkozz azon, hogy nem vagyok vitapartner egy olyan kérdésben, ami nem érdekel.
Én nem azzal töltöm az időmet, hogy ismeretlen 17 éveseket próbáljak megtéríteni, hogy ne szexeljenek.. :)
Nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!