Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog csinálni az orvos?
fogamzástablettát szeretnék felíratni és érdekelne az orvos fog-e velem valamit csinálni ? :S
18/l
Személy szerint még én sem voltam, viszont sokak szerint úgy tudom (ismerősök), hogy vérvétel, mindenféle vizsgálat, aztán az orvossal beszélgetsz, hogy mik a mellékhatások és hogy eleinte mit fogsz tapasztalni a gyógyszer elkezdésének első hónapjaiban. Aztán a leletekből meg téged megvizsgálva eldönti, mi lenne számodra a legmegfelelőbb tabi. :)
Nem kell aggódnod, minden oké lesz, csak nyugi. Menj barátnővel, én is ezt fogom tenni. :)
Sok sikert! :)
18/L
Én éppen ma voltam először, nagyon kedves volt!Én egy nőhöz mentem,mert azért egy pasival mégsem olyan nyíltan tudok beszélni az ilyen dolgokról!Egyébként semmi érdekes nem történik!
Megkérdezi mikor jött meg először,milyen a ciklusod, mikor jött meg utoljára, hány kg és hány cm vagy, voltál-e már terhes, szoktál-e görcsölni, vérnyomást mér és ilyenek!Megkérdezte azt is,hogy vizsgáltak-e már meg, de mondtam ,hogy nem és nagyon félek tőle,ezért nem is erőltette,csak le kellett tolnom a nadrágomat, megnézte a combomat,hasamat,fenekemet..milyen az alkatom!Egyébként annyiból áll a vizsgálat,hogy kenetet vesz a hüvelyből egy spatulával,a rákszűrés miatt és ha már nem vagy szűz valami fém izével megnézi a hüvelyed!
Ne félj, annyira nem szörnyű az egész! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!