Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Meg lehetne ezt csinálni? Van...

Meg lehetne ezt csinálni? Van olyan orvos, aki ezt vállalná?

Figyelt kérdés

Haverokkal a koleszba fogadtunk, hogy nem merek elmenni plasztika sebészhez és mellimplantátumokat berakatni.Úgy állapodtunk meg hogy összeraknak annyi pénzt, amennyi kell, aztán 1 hónapig bent lesz az implantátum, aztán ha bent vagy 1 hónapig, kiszedetem az orvossal, és ők adnak még1szer annyi pénzt, mint amennyibe került a műtét.

Lehetnek komplikációk?például nem lehet kiszedni 1 hónap után vagy...nemtudom, nem vagyok otthon ebben a témában,d e jó üzletnek tűnik

23F

2011. nov. 1. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:

A koleszos haverok nekem is összedobnák az árát? A kiszedésre már nem is kell, nem vetetném ki :D

Jó kis kolesz lehet, ha ennyire el vannak engedve anyagilag, vagy baromi sokan vagytok. Egy mellműtét olyan 450 körül kezdődik, akciósan...

2011. nov. 1. 18:05
 2/10 anonim ***** válasza:

te tok hulye vagy,de azert valaszolok.

a varratok es a gyulladas minimum 2 honap alatt gyogyulnak be. tehat rossz az uzelti erzeked. komlikacio van,nem kicsi sok. 27 L

2011. nov. 1. 18:05
 3/10 A kérdező kommentje:
mármint a 2 hónap az az után, ha kiszedetem, vagy ha berakatom?mert ha az után, ha berakatom, akkor várni kell 2 hónapot, hogy a varratok begyogyuljanak, addig ki se lehet szedni?
2011. nov. 1. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapáron, mindennel együtt min. 2 és millió, kétlem, hogy annyit össze tudnának dobni. Amúgy kb. 2 hónap a gyógyulási idő egy ilyen műtétnél, és állítólag nagyon fájdalmas.
2011. nov. 1. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ebbe nem szabad belemenni. Semennyi pénzért!
2011. nov. 2. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnátok inkább összedobni egy inkubátorra, lélegeztetőre vagy bármire, aminek van értelme...?!
2011. nov. 2. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy normalis doki, akinek nem csak a penz kell, nem fogja megcsinalni. Implantatumok nem fogadasra, jatekra vannak.
2011. nov. 4. 03:35
 8/10 anonim ***** válasza:
ne menj bele mert annyi pénzt tuti nem dombnsk össze. Az én rokonomnak volt és 2 hónap gyógyulási idő mikor készlesz.NE MENJ BELE SEMMI PÉNZÉRT!!!VAGY HAGYD BENT.
2011. nov. 5. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
KAMU
2011. dec. 12. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
hát te nem vagy normális... és ha nem fizetik ki???
2013. júl. 3. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!