Mit tud az orvos ezzel csinálni? (lent)
Túlságosan erős a szőrzetem és olyan helyeken is előfordul, ahol egy lánynak nem szokott(has, egész kar). Mit kell ilyenkor tenni? Mindig ilyen erős lesz a szőrzetem?
16 l
hasonló problémával küszködök, de nekem még pattanásos arc is járul hozzá. menj el nőgyógyászhoz és endokrinológushoz, ők alaposan megvizsgálnak és ennek megfelelően tudnak gyógyszert felírni. én most dienille fogamzásgátlót szedek 2 hónapja, reménykedem benne, hogy legalább az arcomat helyre hozza. amúgy azt vettem észre, hogy mióta odafigyelek az étkezésemre és eljárok sportolni, mintha ritkább lenne a szőröm valamivel (szerintem ezek a dolgok befolyásolhatják a hormonháztartást)
szóval azt javasolom, hogy mindenképpen keress fel valamilyen orvost, csináltass nőgyógyászati ultrahangot és hormonvizsgálatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!