Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés

Az óvszer nagyon drága, a páromra nagy méretű kell, meg a latexmentes is irritál engem. Ráadásul szakadt már ki, ne, tudok ellazulni.

Gyógyszert szedtem régen, sok melléhatása volt, most hüvelygyűrűzök, de ennél is vannak mellékhatások..

Spirál nem lehet, nem szültem még.

Spermicidekben nem igazán bízok, pesszáriumot tudtommal nem lehet beszerezni itthon, és nem is biztonságos..

Akkor mégis hogyan védekezzünk?

2012. júl. 20. 15:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igazából a párom még sose csinálta megszakításosan, én vagyok neki az első. Félek, hogy belém menne, úgy meg már nem biztonságos..:S
2012. júl. 20. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Most őszintén, akkor mi a f.szt vársz? A létező összes módszert felsoroltuk.

Akkor használd az összeset együtt. Ha hőmérőzés, pesszárium, spemicid mellett is teherbe esel bakker, akkor fizetem a gyerektartást.

Még ha beléd is megy, ezek mellett már nem esel teherbe.

De neked tényleg nem kellene szexelni inkább, az 100%-os!

2012. júl. 20. 16:21
 13/17 anonim ***** válasza:

túl nagy méretű kell, drága xd :D azért olyan sok méret nincs meg azonos áron van a kisebb meg a nagyobb is

mentes irritál akkor sima latexes kell, napi 2 dugással is kijön havi 4ezerből :D 80*25*2, úgyanis neten lehet venni 80ért durexet :D

2012. júl. 21. 16:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Ja, akkor keress csak rá olyan óvszerekre, aminek 60 mm az átmérője, merthogy durexből mind kicsi volt!

Az egy, ami jó rá, az meg drága. Ennyi.

2012. júl. 21. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:

comfort xl

215*63mm

amugy a 49mm széles is rámenne a FEJÉRE IS

2012. júl. 21. 21:58
 16/17 anonim ***** válasza:
és nem drágább mint a kisebb méret
2012. júl. 21. 22:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne védekezzetek. Minek? Szülj gyereket.
2012. júl. 21. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!