Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés

Az óvszer nagyon drága, a páromra nagy méretű kell, meg a latexmentes is irritál engem. Ráadásul szakadt már ki, ne, tudok ellazulni.

Gyógyszert szedtem régen, sok melléhatása volt, most hüvelygyűrűzök, de ennél is vannak mellékhatások..

Spirál nem lehet, nem szültem még.

Spermicidekben nem igazán bízok, pesszáriumot tudtommal nem lehet beszerezni itthon, és nem is biztonságos..

Akkor mégis hogyan védekezzünk?

2012. júl. 20. 15:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
segíteni nem tudok sajnos, de ha rá jössz kérlek oszd meg velem, mert engem is érdekel :)
2012. júl. 20. 15:45
 2/17 anonim ***** válasza:
Draútkoszorúval!
2012. júl. 20. 15:46
 3/17 A kérdező kommentje:

De olyan rossz, hogy szinte alig van lehetőség :(

Óvszer, spirál, hormontartalmúakon kívül nincs is szinte biztos módszer...

2012. júl. 20. 15:46
 4/17 A kérdező kommentje:
Idióta válaszok nem érdekelnek.
2012. júl. 20. 15:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Szia, hát gyakorlatilag kihúztad az összes lehetséges opciót, én a helyedben akkor is gyógyszert szednék mert sokkal szabadabb lesz tőle a szex, a spontaneitásra bízhatjátok magatokat, nem kell bénázni a gumival, és biztosabb mint a szakadástól való félelem. Persze ez egy vélemény sok sikert neked.
2012. júl. 20. 15:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100 féle fogamzásgátló gyógyszer van, ne mondd, hogy mindegyiket végigpróbáltad és mindegyik mellékhatásaitól szenvedtél. Gondolom volt egy ami nem vált be, hát keress másikat.
2012. júl. 20. 15:48
 7/17 A kérdező kommentje:

4 gyógyszert próbáltam + Nuvaring-et.

Volina: petefészekfájdalom, folytonos hányinger

Zoely: hasmenés, rengeteg gyulladt pattanás, hüvelygyulladások

Belara: folyamatos áttöréses vérzések, 3 hónapon keresztül!

Lindynette 20: gomba, vizesedés, pattanások, magas vérnyomás

Most a gyűrűnél csak folyamatosan szédelgek és hányingerem van.

A dokim már a 2. tabletta után hanyagolni akarta a hormonos védekezést, de erősködtem, igaza lett, nem bírom. Mindből végigszedtem a 3 levelet, hátha elmúlik, és jó lesz.. de nem lett.

2012. júl. 20. 15:55
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát így csak egy módszer van, lemondani a d*gásról, de azt meg gondolom nem szeretnéd.
2012. júl. 20. 15:55
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát most is kb az van, mert folyamatosan rosszul vagyok...

Egyszer szakadt ki a gumi, bevettem 72 órás tabit, és 2 hétig suliba se tudtam menni. Folyamatos hasmenés, hányinger, szédülés, a wc-re alig tudtam kimenni.

2012. júl. 20. 15:57
 10/17 anonim ***** válasza:

Akkor kombináld a dolgokat.

A spermicid megszakítással vagy pesszáriummal együtt már hatékony. Mérheted a hődet is akár, az még biztosabbá teszi a dolgot. De az első két kombináció bőven elég.

Amúgy pesszáriumot tényleg nem lehet itthon venni, de külföldről meg lehet rendelni, és csak egyszer kell rá kiadni pénzt...

2012. júl. 20. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!