Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezzünk? Valakinek van esetleg tippje?
Végigrágtam magam a fogamzásgátlási módszereken, de egyik se jön be :(
Gumit nem használhatunk, hormonális dolgokat nem használhatok. Pharmatex-ben nem bízok, naptármódszer/megszakítás alapból felejtős.
17 éves vagyok.
Nem tehetek arról, hogy nem használhatunk gumit és nem szedhetek tablettát.
Pharmatexben meg nem bízok, sok rosszat hallottam róla a nőgyógyászomnál.
ez egy anonim oldal, elmondhatnád, hogy miért nem szedheted!
pharmatex + megszakítás? bár nem tudom...
érdekelnének azért az okok
Gumit miért nem használhattok? Szerintem az a legegyszerűbb.
A Pharmatex viszonylag biztonságos (saját kutatás szerint biztonságosabb, mint az óvszer).
Ezen kívül pesszárium vagy spirál, illetve hüvelykrémek és tabletták jöhetnek szóba.
Jó, hát ha annyira nem mindegy..
Tabletta felejtős, mert agyvérzésem volt 3 éve, óvszer meg 3 db 1400 ft (páromnak nagyon nagy pénisze van, ja és ki is lyukadt már 2x a gumi, mert nagyon erősen élvez el..)
én sem használhatok hormonális gyógyszereket,mert érzékeny vagyok az ösztrogénre.
az orvos ajánlotta még a nuvaring hüvelygyűrűt de ez sem jött be,meg a csak progeszteront tartalmazó tablettákat.
nem próbáltam még ezt mert nem akarok már több hormont egyenlőre az biztos...
a gumit a párom nem szereti,mi megszakításosan csináljuk több mint egy éve és eddig még nem lettem terhes.
de tény,hogy nem a legbiztonságosabb módszer .
gumiból amúgy lehet kapni biot amiben nincs latex és arra nem lehet allergiásnak lenni.
pharmatexet én sem mertem kipróbálni,bár anyum orvosa megbízhatónak tartja,az enyém nem.
esetleg még marad a pesszárium meg a spirál ha idősebb leszel.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!