Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzünk? Valakinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzünk? Valakinek van esetleg tippje?

Figyelt kérdés

Végigrágtam magam a fogamzásgátlási módszereken, de egyik se jön be :(

Gumit nem használhatunk, hormonális dolgokat nem használhatok. Pharmatex-ben nem bízok, naptármódszer/megszakítás alapból felejtős.

17 éves vagyok.

2012. febr. 20. 16:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
mi a baj a gumival és a hormonális dolgokkal?
2012. febr. 20. 16:17
 2/23 A kérdező kommentje:

Nem tehetek arról, hogy nem használhatunk gumit és nem szedhetek tablettát.

Pharmatexben meg nem bízok, sok rosszat hallottam róla a nőgyógyászomnál.

2012. febr. 20. 16:20
 3/23 anonim ***** válasza:
egyetértek!Amugy meg elvárod a normális válaszokat,akkor te is válaszolj normálisan ha kérdeznek!Amugy meg 17 vagy huzz el innen!
2012. febr. 20. 16:20
 4/23 anonim ***** válasza:
Nem tehesz arról, de akkor se szexelj ha ennyi bajotok van.
2012. febr. 20. 16:21
 5/23 anonim ***** válasza:

ez egy anonim oldal, elmondhatnád, hogy miért nem szedheted!

pharmatex + megszakítás? bár nem tudom...

érdekelnének azért az okok

2012. febr. 20. 16:22
 6/23 anonim ***** válasza:
53%
hát jó. név nélkül megy a dolog azt hittem bevállalod, és ne legyél ilyen agresszív, te kérdeztél mi csak próbálunk segíteni. Az a probléma, hogy más módszert nemigen ismerek. Amúgy én se szedhetek tablettát, mert károsította a májamat. Nem szégyen megesik. Ha ennyire nagy problémák vannak akkor meg tényleg ne szexelj.
2012. febr. 20. 16:23
 7/23 anonim ***** válasza:
53%

Gumit miért nem használhattok? Szerintem az a legegyszerűbb.

A Pharmatex viszonylag biztonságos (saját kutatás szerint biztonságosabb, mint az óvszer).

Ezen kívül pesszárium vagy spirál, illetve hüvelykrémek és tabletták jöhetnek szóba.

2012. febr. 20. 16:24
 8/23 A kérdező kommentje:

Jó, hát ha annyira nem mindegy..

Tabletta felejtős, mert agyvérzésem volt 3 éve, óvszer meg 3 db 1400 ft (páromnak nagyon nagy pénisze van, ja és ki is lyukadt már 2x a gumi, mert nagyon erősen élvez el..)

2012. febr. 20. 16:24
 9/23 anonim ***** válasza:

én sem használhatok hormonális gyógyszereket,mert érzékeny vagyok az ösztrogénre.

az orvos ajánlotta még a nuvaring hüvelygyűrűt de ez sem jött be,meg a csak progeszteront tartalmazó tablettákat.

nem próbáltam még ezt mert nem akarok már több hormont egyenlőre az biztos...

a gumit a párom nem szereti,mi megszakításosan csináljuk több mint egy éve és eddig még nem lettem terhes.

de tény,hogy nem a legbiztonságosabb módszer .

gumiból amúgy lehet kapni biot amiben nincs latex és arra nem lehet allergiásnak lenni.

pharmatexet én sem mertem kipróbálni,bár anyum orvosa megbízhatónak tartja,az enyém nem.

esetleg még marad a pesszárium meg a spirál ha idősebb leszel.

19L

2012. febr. 20. 16:25
 10/23 anonim ***** válasza:
hüvelygyűrű?
2012. febr. 20. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!