Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezzünk? Valakinek van esetleg tippje?
Végigrágtam magam a fogamzásgátlási módszereken, de egyik se jön be :(
Gumit nem használhatunk, hormonális dolgokat nem használhatok. Pharmatex-ben nem bízok, naptármódszer/megszakítás alapból felejtős.
17 éves vagyok.
Hüvelygyűrűnek utánanézek :)
Csak olyan rossz, hogy a legbiztosabb módszereket nem használhatjuk.. Egy esetleg terhességet meg nem tudok bevállalni...
el sem hiszem honnan jön ennyi rosszindulatú ember :(
gondoljatok már bele, hogyha nektek lenne ilyen problémátok mi lenne..
kérdező: a gumi akkor szakad ki ha nem megfelelően van felhelyezve, nem szakadhat ki attól hogy erősen élvez
amúgy vannak nagy méretűek is
hát igen... elég drága, mitagadás:(
de szerintem annál kéne maradnotok:S
Nagy méretűt vettünk, my size a márkája, állítólag jó minőségű. Rendesen helyezzük fel, nem ő az első barátom, és még sosem szakadt ki, csak amióta vele voltam.
Szóval sose történt még baleset, csak amióta vele vagyok.. Nem hiszem, hogy elfelejtettem volna, hogyan kell felhúzni :S Na meg ő is elég tapasztalt...
spirál?
ezt régebben csak gyerek után használták a nőknél de elvileg most van olyan, amit már lányok is használhatnak. Ennek is érdemes utána járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!