Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem juni 22-én volt abotuszom rá 2 hétre kiszakadt a gumi bevettem az escapelle tablátáát 1 hét mulva éreztem hogy feszül a cicim vettem 2 tesztet pozitiv let most meg menszesz elött 1 hétel meg jött ijen barnás inkább micsináljak?
Nem zavar, hogy abortusz után 6 hétig tilos a szex?
Hogy lehet vkinek ennyi esze?
Imádkozz, hogy még az előző terhesség miatt legyen pozi a teszt. Menjél orvoshoz...
10-es, gratulálok, én viszont (és szerintem nem csak egyedül vagyok ezzel), szeretnék megadni a gyerekemnek egy bizonyos életszínvonalat.
Az, hogy te annyira igénytelen vagy magadra és a gyermekedre nézve, hogy így is bevállaltad, hát szíved joga. Viszont ahhoz nincs jogod, hogy mást elítélj azért, mert jobb életkörülményt akar teremteni a gyerekének, mint te.
Attól még nem kell ítélkezni mások felett, az ő döntése volt. Miért nem az orvost szidjátok, aki elvállalta?
Kedves 74%-os, fiatalon szülő nő, egyáltalán nem érdekel a facebook adatlapod és a privát üzeneted sem. Ha valamit akarsz, akkor itt tedd meg.
Az abortusz egy dolog,előfordul,szükséges rossz.
DE
ki az az istenbarma,aki 2 héttel abortusz után szétteszi a lábát,és szexel olyan hevesen hogy szétszakad a gumi??
nagyon megrázhatta a kérdezőt az abortusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!