Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az egész fejemen gyulladt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egész fejemen gyulladt pattanások vannak, abbahagyhatom azonnal a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés

7 hónapnyi Yadine-szedés után váltanom kellett, most szedem az 1. levelet az újból, az 1. szemtől kezdve óriási gyulladt pattanásokkal van tele a fejem! Jövőhét végén megyek nyaralni, de ilyen fejjel... :S Akkor meg még szedni fogom a tabit..

Szóval abbahagyhatom így, a 13. szem környékénél?

2012. júl. 12. 14:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én is a közepén függesztettem fel, dokit is megkérdeztem, azt mondta nyugodtan, csak ugye akkor előbb fog megjönni. Nem volt gond.

Hagyd abba nyugodtan, sőt ilyen tünetek mellett feltétlenül, és azonnal. Azok a tabik amik androgén jellegű/hatású hormonokat is tartalmaznak okozhatnak aknét sajnos.

Megkérdezhetem mi aneve az vúj gyógyszernek?

A Yadine-t én is szedtem, de egyfolytában véreztem tőle ezért nekem is váltanom kellett. Diane-t kaptam az bőrre kiváló, de sokáig szedették velem (pedig kérdeztem a dokit meddig szedhetem) és a végén nekem is ment a hasam tőle, ráadásul miután abbahagytam ragyás lettem én is.

2012. júl. 12. 16:49
 22/24 anonim ***** válasza:

Abbahagyhatod, de akkor meg fog jönni a vérzésed pár napon belül.

Egyébként a Yadine-ben olyan összetevő van, ami antiandrogén (csökkenti a tesztoszteron szintet, ami a pattanásokért felelős). Ugye az ilyen tabi elmulasztja a pattanásokat (általában), viszont abbahagyás után gyakori, hogy az ember kirügyezik.

Szóval lehet, hogy nem az új tablettától lettél pattanásos, hanem azért, mert leálltál a Yadine-ről.

Ha szimplán abbahagytad volna (nem váltottál volna), akkor is lehet, hogy ugyanígy kiragyásodtál volna.

2012. júl. 12. 18:01
 23/24 A kérdező kommentje:

A mostani bogyóm neve Zoely.

Utolsó: sosem voltak pattanásaim, max menzesz előtt 1-2 kisebb. De ilyen nagy, gyulladtak sosem.

Amúgy örülnék, ha megjönne már, mert szünet nélkül kellett váltanom Yadine-ról, és az 1. levél Zoely után meg se jött a vérzésem... Szóval lassan 3 hónapja nem volt.

2012. júl. 12. 19:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Az addig oké, hogy előtte nem volt. De akkor is előfordul, hogy lenyomja a tesztoszteronszintet, abbahagyás után meg jönnek a pattanások.
2012. júl. 12. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!