Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik az a fogamzásgátló amit csak havonta egyszer kell beszedni, és egész hónapban véd?
Van olyan is, amit beültetnek a bőröd alá, és 5 évig működik. Mondjuk elég feltűnő...
De olyan is van (csak nem tudom, azt szedni kell-e), amitől csak 3 havonta van vérzésed.
#1 vagyok.
Elárulnátok, hogy miért kellett ennyire durván leszavazni???
Mind valóság, amit írtam. Tényleg létezik műtéttel bőr alá (a karba szokták) beültethető fogamzásgátló eszköz.
És létezik olyan, ami 3 hónapos ciklust okoz.
Lehetne olyat is készíteni, ami akár éves ciklust okoz - csak nem merik. A nők szeretik azt a biztonságot, amit a 'végre megjött' érzés jelent.
Nem egy rózsaszínű plakát volt és azt volt ráírva ,hogy
"a fog.gátló tabletták ideje lejárt"??? Havi gyszer kell alkalmazni, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét...
Én azt a dokinál láttam és megkérdeztem, az hüvelygyűrű!!
Az első válaszadónak igza van, létezik a injekciós fogamzásgátlás. Egy barátnőm azt használja, és neki eddig bevált.
Petranova
köszönöm petranova.
azért mondjuk arra kíváncsi is lennék, hogy aki annyira "értett hozzá" az pontozott-e le, vagy aki tényleg értett is hozzá valamennyire...
fogadjunk, ha egy orvos írta volna, azt is lepotoznátok, főleg ha erre szakosodott, pl. nőgyógyász.
előbb inkább jártjatok utána, mielőtt véleményezitek a dolgokat, ezt csak megjegyzem.
eyébként én sem értem, hogy miért lettem lepontozva.
egyébként pedi igen, ez a módszer biztonságos.
ezt lfelejtettem még ezelőtt leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!