Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az egész fejemen gyulladt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egész fejemen gyulladt pattanások vannak, abbahagyhatom azonnal a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés

7 hónapnyi Yadine-szedés után váltanom kellett, most szedem az 1. levelet az újból, az 1. szemtől kezdve óriási gyulladt pattanásokkal van tele a fejem! Jövőhét végén megyek nyaralni, de ilyen fejjel... :S Akkor meg még szedni fogom a tabit..

Szóval abbahagyhatom így, a 13. szem környékénél?

2012. júl. 12. 14:30
1 2 3
 1/24 okoska31 ***** válasza:
én úgy tudom - bár pasiként csak hallomásból -, hogy a fogamzásgátló eltünteti a pattanásokat..
2012. júl. 12. 14:32
 2/24 A kérdező kommentje:

Bocsi, de nem vagyok jó hangulatban, úgyhogy nem igazán tudok kedvesen válaszolni erre.. Minek írsz, ha nem tudsz semmit róla?

Különben az én tablettámnál a gyakori mellékhatásként az aknét is írja.. Sosem voltak pattanásaim, csak mióta ezt szedem

2012. júl. 12. 14:33
 3/24 anonim ***** válasza:

Beszélj a dokiddal... Ez a kézenfekvő megoldás...

Mellesleg, ha abba is hagyod a pattanások akkor sem múlnak el 2 nap alatt...

2012. júl. 12. 14:34
 4/24 ASOT ***** válasza:

A fogamzásgátló hormonváltozásokat okoz.

Van akinek nem maradnak abba a görcsei (hasi) vagy egyéb más tényezők. Lehet ez pattanás is, van aki hízik tőle.

Hagyd abba, menj vissza nőgyógyászhoz, és ha normális akkor idővel néztek másikat.

2012. júl. 12. 14:34
 5/24 A kérdező kommentje:

Még az első pár szemnél próbáltam kezelni, az én módszeremmel azok el is múltak 2-3 nap alatt, szóval ezzel nem lesz gond... Csak nem használhatom folyamatosan, mert allergiás vagyok az összetevőire.

A dokim le se sz@r. Igazából csak receptért megyek hozzá, a magánnőgyógyászom szokott vizsgálni, de ő szabin van..

2012. júl. 12. 14:36
 6/24 ASOT ***** válasza:
jahát igen...attól még a pattanások maradnak...még ha ez is hozta ki, azt kezelned újra...
 7/24 A kérdező kommentje:
Igazából az most nem érdekel, hogy nem szedek tabit 1-2 hónapig, vagy megjön nyaraláskor, de utcára sem merek kimenni jelenleg....
 8/24 anonim ***** válasza:
Ostoba kérdés.Bármikor abba lehet hagyni.
2012. júl. 12. 14:37
 9/24 A kérdező kommentje:

Te vagy ostoba! Mindenhol azt mondják, hogy végig kell szedni mindenképp a levelet.

De most jutott eszembe, hogy vasárnap forgatásra kell mennem, úgyhogy ma már nem veszem be.

2012. júl. 12. 14:39
 10/24 anonim ***** válasza:
Végig kell szedni, ha szempont a fogamzás szempontjábol. Azt hiszem nálad ez most nem szempont.
2012. júl. 12. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!