Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egész fejemen gyulladt pattanások vannak, abbahagyhatom azonnal a fogamzásgátló szedését?
7 hónapnyi Yadine-szedés után váltanom kellett, most szedem az 1. levelet az újból, az 1. szemtől kezdve óriási gyulladt pattanásokkal van tele a fejem! Jövőhét végén megyek nyaralni, de ilyen fejjel... :S Akkor meg még szedni fogom a tabit..
Szóval abbahagyhatom így, a 13. szem környékénél?
Bocsi, de nem vagyok jó hangulatban, úgyhogy nem igazán tudok kedvesen válaszolni erre.. Minek írsz, ha nem tudsz semmit róla?
Különben az én tablettámnál a gyakori mellékhatásként az aknét is írja.. Sosem voltak pattanásaim, csak mióta ezt szedem
Beszélj a dokiddal... Ez a kézenfekvő megoldás...
Mellesleg, ha abba is hagyod a pattanások akkor sem múlnak el 2 nap alatt...
A fogamzásgátló hormonváltozásokat okoz.
Van akinek nem maradnak abba a görcsei (hasi) vagy egyéb más tényezők. Lehet ez pattanás is, van aki hízik tőle.
Hagyd abba, menj vissza nőgyógyászhoz, és ha normális akkor idővel néztek másikat.
Még az első pár szemnél próbáltam kezelni, az én módszeremmel azok el is múltak 2-3 nap alatt, szóval ezzel nem lesz gond... Csak nem használhatom folyamatosan, mert allergiás vagyok az összetevőire.
A dokim le se sz@r. Igazából csak receptért megyek hozzá, a magánnőgyógyászom szokott vizsgálni, de ő szabin van..
Te vagy ostoba! Mindenhol azt mondják, hogy végig kell szedni mindenképp a levelet.
De most jutott eszembe, hogy vasárnap forgatásra kell mennem, úgyhogy ma már nem veszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!