Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem fog. Gátlót szedni. Szombaton vettem be az első levél utolsó szemét és a barátom másnap belém élvezett. Az elején volt egy egyszeri, kis mennyiségű híg székletem. Ez befolyásolhatja vagy csak a többszöri hasmenés?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 09:21
1/11 anonim válasza:
Ha már kialakult benned egy bizonyos hormonszint, egy egyszeri, kis mennyiségű híg széklet a kialakult védelmet valószínűleg nem befolyásolja. Kérdés, hogy a tabletta szedésének megkezdése után mikor történt a "belédélvezés".
2/11 anonim válasza:
Ha nem análisan élvezett beléd akkor nem befolyásolhatja
3/11 A kérdező kommentje:
első válaszoló: az első levelet végig szedtem és utána történt.
2012. júl. 9. 09:28
4/11 anonim válasza:
Ez nem fogja befolyásolni a védettséged.
5/11 anonim válasza:
Az nem befolyásolja, hogy egyszer hígabb volt a kaki. Viszont, ha a tabletta bevételétől számítva 2-3 órán belül hánysz vagy hasmenésed van (vagyis fosol mint állat és vagy 5x visszaülsz a budira) akkor azt a bogyót valószínűleg pótolni kell, mert kb olyan, mintha kimaradt volna. Én egyfázisú gyógyszert szedek, még az elején félretettem egy levelet ilyen esetekre, tehát szedem rendesen és ha mondjuk hánytam a bevételtől számított 2 órában, akkor abból a félretett levélből pótoltam és nem a "rendesből".
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. júl. 9. 09:46
7/11 A kérdező kommentje:
és akkor végig beszedtem az első levelet és másnap élvezett belém.ebből nem lehet gond ugye? mindig pontosan szedtem és nem maradt ki egy sem.
2012. júl. 9. 09:48
8/11 anonim válasza:
Nem lehet gond, teljesne védett vagy.
9/11 A kérdező kommentje:
rendben.köszönöm:)
2012. júl. 9. 09:56
10/11 anonim válasza:
hiszed h csak h védett vagy. nem 100% egy ilyen! ha biztosra akarsz menni, használj gumit is. Nem vicc volt. Azért sem, mert ha teherbe esel, akkor nem veszed észre olyan gyorsan, mivel a bogyók elnyomják a tüneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!