Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hasmenés, hányás szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasmenés, hányás szinte egyszerre jött, de a tabi bevétele után (3kor szoktam bevenni, de másnap reggel volt ez) akkor kell kiegészítő védekezés?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Inkább tedd meg a kiegészítő védekezést, mint hogy nemkívánt terhesség legyen ebből. Jobb az óvatosság.
2009. szept. 28. 12:28
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
4 ora a felszivodási idő. minden esetre 2 hét óvszer.
2009. szept. 28. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. 2 hét óvszer.
2009. szept. 28. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

tehát délután 3kor vetted be a gyógyszert és reggel hánytál, meg hasmentél???? jólértem??? akkor mégis mi a bánatnak az óvszer?

ha éjszaka 3kor szoktad bevenni, és másnap reggel hánytál fostál, alvás idő alatt (ha alszol) már felszívódott.

2009. szept. 28. 12:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen délután 3kor vettem be a gyógyszert és másnap reggel történt , de a hányás előtt még együtt voltam a barátommal abból lehet vmi gond?
2009. szept. 28. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
olyan jó hogy nem használod a fejedet, csak akkor tudnám hogy minek van... tudod hogy miért van szükség másik szem bevételére ha megy a hasad vagy hánytál? azért mert a gyomorból kb 3-4 óra hossza alatt szívódik fel teljesen a gyógyszer és ha kihányod akkor evidens hogy nincs minek felszívódnia. de kérdem én, vajon nincs az egyértelműen leírva a betegtájékoztatódban hog a bevétel utáni 3-4 órában történő hasmenéskor, hányáskor van probléma? szerinted több mint 12 órával utána mennyi van még a gyomrodban ami nem szívódhatott fel??
2009. szept. 28. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:
39%
akik a két hét óvszert javasolják, azok azt állítják hogy ha valaki fogamzásgátlót szed akkor egyszer sem hányhat vagy mehet a hasa, két hétig védekezni kell másképp. ez nyilván hülyeség, már régen felszívódott addigra.
2009. szept. 28. 12:48
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt én is igy tudtam ,h 3-4 óra altt felszívódik, de jobb megkérdezni...akkor nem lehet gond.

Nem értettem miért irták a 2hetet kicsit beparáztam...:(

De köszi, h megerősítettél...

2009. szept. 28. 12:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
visszajöttek az elsők, a 2 hét óvszerek, és mindenkit JÓÓÓÓÓÓL lepontoztak....:D:D:D istenem nagyon nevetségesek és szánalmasak vagytok :D húzzatok óvszert a fejetekre is sztem, azzal teljesedne ki az egyéniségetek..:D:D
2009. szept. 28. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
jaja szívemből szóltál utolsó:D
2009. szept. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!