Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyaltam egy csajt, és nem mondta meg nekem, hogy AIDS-es. Másnap tudtam meg ezt a hirt a barátaimtól. Most akkor elkaphattam a HIV-et?
Figyelt kérdés
egy nagyon kedves ismerősöm átvert,és most idegeskedek,hogy el-e kaptam valamilyen nemi betegséget...IRJATOK LÉCI!!!! :(2012. jún. 10. 23:13
1/31 anonim válasza:
komolyan éces? menj el orvoshoz és a saját megnyugtatásod miatt kérj hiv tesztet
megkérdezhetem, hogy hány éves volt a csaj?
2/31 LynyrdSkynyrd96 válasza:
Nos a Hiv Testnedvekkel terjed....Lehet rá esély
3/31 anonim válasza:
Elvileg elkaphattad, mivel hüvelyváladék kerülhetett a szádba, és elvileg onnan bekerülhet a vírus a véráramodba (elég hozzá például egy vérző íny). Szóval a legjobb, ha elmész HIV-szűrésre!!!
4/31 anonim válasza:
Annyira nem kell parázni tőle, de egy teszt megnyugtató.
5/31 anonim válasza:
Hiába mész még, kell legalább 2 hét, hogy kimutatható legyen. de kúrva szarok az esélyeid! Azért kívánom a legjobbakat!
6/31 anonim válasza:
Haverjaid ugratnak valószínűleg. Ha a csaj tudja, hogy AIDS-es, és tud róla, valószínűleg van nagyobb baja is, mint hogy tovább fertőzzön.
Azért menj el egy dokihoz.
7/31 A kérdező kommentje:
Értem..... De azért megbirtok valahogyan nyugtatni,hogy kisebb neki az esélye igy elkapni?Azért mert csak másfél hónap múlva mehetek csak majd el tesztre... :(
Első válaszolónak: A csaj 16 éves volt.....
2012. jún. 10. 23:20
8/31 LynyrdSkynyrd96 válasza:
16 évesen csak nem volt olyan nemi élete
9/31 anonim válasza:
Haverjaid valószínűleg szivatnak... De azért mindenképpen menj el tesztre.
10/31 anonim válasza:
mi aztán írhatunk akármit, de csak a teszt fog megnyugtatni semmi más, sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!