Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyaltam egy csajt, és nem mondta meg nekem, hogy AIDS-es. Másnap tudtam meg ezt a hirt a barátaimtól. Most akkor elkaphattam a HIV-et?
Figyelt kérdés
egy nagyon kedves ismerősöm átvert,és most idegeskedek,hogy el-e kaptam valamilyen nemi betegséget...IRJATOK LÉCI!!!! :(2012. jún. 10. 23:13
21/31 anonim válasza:
na öcsém új cipőt már ne ne vegyél
22/31 anonim válasza:
Igen, amúgy ez is furcsa, hogy rajtad kívül mindenki tudta, hogy AIDS-es, de utólag szólnak?
Sántít ez a történet nagyon
23/31 A kérdező kommentje:
A csaj tuti AIDS-es....be is vallotta nekem...elnézést is kért de.....ahhoz már késő.......Csak a jóisten segithett ahogy látom....meg 1 teszt :(
2012. jún. 10. 23:53
25/31 anonim válasza:
HA ez így lenne, ahogy leírtad, annak súlyos büntetőjogi következményei lennének...
27/31 anonim válasza:
Amúgy hogy volt ez? xdd téll... Odajötthozzád a csaj és mondta hogy nyalj ki? Te meg mentél és tetted amit nemkellett volna?
28/31 anonim válasza:
Kamu :)
Ha mégsem, akkor sajnállak. Azonnal nem tudod meg, hogy el-e kaptad, min 2hétig lappang. Olvass utána.
29/31 anonim válasza:
nézz utána, h biztos h nem csak egy durva szivatás-e??? de neked is h jut eszedbe vadidegen csajokat csak ugy kinyalni??
30/31 anonim válasza:
A csaj 16 évesen nem lehet AIDS-es, legfeljebb HIV-fertőzött.
Amúgy nem olyan valószínű, a HIV nem ennyire erősen fertőző. Ettől még bármit elkaphatsz, habár a HIV nem speciálisan nemi betegség, csak nemi úton IS terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!