Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinyaltam egy csajt, és nem mondta meg nekem, hogy AIDS-es. Másnap tudtam meg ezt a hirt a barátaimtól. Most akkor elkaphattam a HIV-et?
Figyelt kérdés
egy nagyon kedves ismerősöm átvert,és most idegeskedek,hogy el-e kaptam valamilyen nemi betegséget...IRJATOK LÉCI!!!! :(2012. jún. 10. 23:13
11/31 A kérdező kommentje:
Sajnos de... Mondták hogy sebes volt a szálya,amikor először probálta,és a fiúnak a spermája belement abba a sebes részbe......és ez 100% akármilyen hihetetlennek tünik hogy a csaj ilyen fiatal... :(
2012. jún. 10. 23:25
13/31 anonim válasza:
Akkor nem AIDS-es, hanem herpeszes.
14/31 anonim válasza:
Szerintem épp azt várják a haverjaid, mikor írod fel a kérdésed a gyk-ra, hogy röhögjenek egy jót.
15/31 anonim válasza:
Akkor meg menj el a lánnyal együtt szűrésre,ott tuti kiderül az igazság!
Addig meg csak találgathatunk.
16/31 anonim válasza:
Mert a haverjaid aztán ott voltak mikor a csaj elsőnek szexelt. Illetve a haverjaid beleláttak a csaj szájába is és látták is a sebet. Szerintem a haverjaid csak szívatnak, de ettől még lehet valóság alapja.
Menj el egy HIV tesztre az a biztos. Egyébként hány éves vagy?
18/31 anonim válasza:
13-as nem érted!
Azt akarja mondani,hogy valószínű herpesze volt a lánynak,mikor az illetőtől elkapta a vírust...
19/31 anonim válasza:
és azt a fiút ismered akivel a csaj szexelt? ő tuti éces?
20/31 anonim válasza:
Na haver xdd szívásvan hogyha tényleg valami bajodlesz akkor az szopacs... De hogy szivattak? Szoltak egy csajnak hogy te aids.es vagy e meg minden és rávették jopénzért? xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!