Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszerüen egy AIDS-essel smároltam, és állandoan harapdálta a nyelvemet, akkor lehet bajom?
Hány % az esélye,hogy nyállal AIDS-et kapjon az ember,mennyi idö kell ahhoz,hogy a szabad levegőn a HIV elpusztuljon,meg mivan akkor,hogyha az ő szája kivolt sebesedve,az enyém meg nem,de vér nem jutott a szervezetembe,hanem csak nyál?
IDIÓTÁK KIMÉLJENEK!!!!!!!!!!!!
de miért te idiótázod le az ide írókat? nem neked kellett volna meggondolni jobban a dolgot? meg mi ez, hogy csak úgy elkezdesz smárolni valakivel, gondolom nem is jársz vele. és én vagyok idióta? érdekes világ van. ja, és ha hosszú távú kapcsolatban gondolkoznál és úgy élnél, nem kéne ilyen dolgok miatt parázni.
amúgy írták előttem, kicsi esély, reméljük, nem jön be és ezentúl nem csinálsz ilyen marhaságokat, hogy ne kelljen megint valami miatt paráznod, pl. amiatt h terhes leszel-e.
gondolkozni nem szoktál? és hol tanultál ilyen szépen beszélni? aki nem úgy gondolkozik, ahogy te és nem ért egyet veled, az idióta és bekaphatja. autista vagy esetleg? csak segítség neked, az kell, de te úgy csinálod, ahogy akarod. egoista, csak az élvezkedés kell neked. nem gondolod, hogy változtatni kéne az életmódodon, mielőtt nagyobb baj lenne?
és még én írtam, hogy reméljük, nem lesz gond. te tényleg autista lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!