Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Help! Ugye most már megnyugodh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Help! Ugye most már megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
Szóval: júliusban volt 2 egyéjszakás kalandom,amit már nagyon megbántam,mert utána állandóan az AIDS-en idegeskedtem,hogy elkaptam :S De mindkét pasi normális,teljesen megbizható volt,szóval nem ilyen gyanús,drogos alakok.. A barátommal októberben jöttünk össze és ő jár rendszeresen vért adni,ahol azt is megmondják ha valaki esetleg AIDS-es lenne. Múlt héten kapta meg,hogy minden rendben,semmi baja nincs. Szóval most megnyugodhatok? A pasimmal már sokszor lefeküdtünk,és ha lett volna AIDS-em,biztos elkapta volna? Azt tudom,hogy hogy 3 hónapnak el kjell telnie,hogy kimutassák,de október óta eltelt annyi idő :) Lécci nyugtassatok meg,hogy nincs semmi bajom :S Orvoshoz én azért nem mertem elmenni,mert nagyon féltem,hipochonder vagyok eléggé :S
2012. jan. 16. 06:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
gratulálok a pasidat beáldoznád, azért mert k*rvltál 1et és ha ő is elkapta volna, sz@aralak vagy véleményem szerint, én is tudok olyanokat akik elkapták ápoltságuk ellenére nincs összefüggésben azzal hogy megbízhatónak tűnik, legközelebb menj el miután jol elintézték a lukaidat minthogy átadd 1 ártatlannak
2012. jan. 16. 06:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok. Egyéjszakás kaland védekezés nélkül?! Attól még hogy nem "gyanus, drogos alakok" lehet bármilyen betegségük. És hogy a jelenlegi párodat (még) nem fertőzted meg, nem azt jelenti hogy nem kaptad el. Én a helyedbe sürgősen kivizsgáltatnám magam.
2012. jan. 16. 06:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Csak gratuláni tudok, nagyon korrekt vagy. Annyi gerinc lehetett volna benned, h mielőtt összefekszel a btoddal, előtte elmész egy szűrésre. Volt két egy éjszakás kalandod, és mind a két fiú normális és megbízható? Szted még rajtad kívűl hány lányt d.ghattak meg? 34F
2012. jan. 16. 06:57
 4/14 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik gumi nélkül nem nagyon érdemes d.ugni mar...
2012. jan. 16. 07:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Hogy érted ezt utolsó?
2012. jan. 16. 07:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Úgy hogy mint a magadfajta is össze-vissza kefél mindenféle férfiakkal akik ki tudja milyen betegségeket hordoznak... Akkor szerinted érdemes gumi nélkül?? Szerinted melyik id.iota szeretne AIDS-es lenni?
2012. jan. 16. 07:21
 7/14 anonim ***** válasza:
remélem vagy már 14éves, mert nagyon ugy néz ki hogy te voltál a fény az éjszakában ameddig fel nem kelt a nap!
2012. jan. 16. 07:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok te nyomorék, remélem a pokol tüzén végzed
2012. jan. 16. 07:51
 9/14 anonim ***** válasza:

Mondd csak, te teljesen meghibbantál?

Gondolkozz már... Meg is ölhetted volna a barátodat! Hipochonder vagy? Azt ugye tudod, hogy a HIV-et igen nehéz beképzelni? A teszt ugyanis elég egyértelműen kimutatja, a tüneteit nem lehet spontán produkálni (már csak azért sem, mert évek múlva is jelentkezhetnek).

A HIV nem játék, b@szod, gyógyíthatatlan és a fertőzöttek előbb-utóbb (de pár éven belül tuti) elpatkolnak!

Az a minimum, hogy kidobnálak a barátod helyében, ha megtudnám, milyen gusztustalanul önző voltál.

2012. jan. 16. 08:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért eléggé szánni való, hogy az által nyugszol meg, hogy a pasidnak nem lett baja, ahelyett, hogy elmentél volna orvoshoz, és ha van valami bajod, akkor se adsz át neki semmilyen (megjegyzem gyógyíthatatlan) betegséget. Nagyon szeretheted a barátod, ha ennyire figyelembe veszed az egészségét. Nem érdemled meg szánalmas vagy (nem az egyéjszakásért hanem mert simán átadtad volna az aidset a barátodnak ahelyett hogy kivizsgáltattad volna magad előtte)
2012. jan. 16. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!