Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos vagy megnyugodhatok?
Figyelt kérdés
Szerintetek kínos ,hogy 15éves koromra ( idén leszek 16) 14 cm a nemi szervem? értelmes válaszokat kérnék szépen ,koszonom!2011. jún. 22. 20:31
1/14 anonim válasza:
kinek mekkora. nincs egyforma ember,így nincs egyen méret.minden pénisz mérete más és más.
a méret nem ciki,nem számít mekkora,hanem az ahogyan használod! :)
F/18
2/14 anonim válasza:
Most ha én azt mondom hogy kínos, akkor nekem hinni fogsz? vagy mit csinálsz? elbujsz az ágy alá és ottmaradsz életed végéig? :/
3/14 anonim válasza:
jah és félvállra se vedd a kicsinylő hülyeségeket....
nőni fog az még
4/14 anonim válasza:
nem az, a férfiak nagy részének nem haladja meg a 15 cm.
a magyar átlagról meg úgy hallottam hogy 14 cm.
és a barátnődet meg úgyse fogja érdekelni hogy mekkora.
21/F
5/14 A kérdező kommentje:
koszonom szépen a kommenteket...
2011. jún. 22. 20:40
6/14 anonim válasza:
Most ez rövidnek szàmit vagy hosszùnak?:):)
7/14 A kérdező kommentje:
szerintem ... rövid.
2011. jún. 22. 20:47
8/14 anonim válasza:
ember 15 leszel ne ezzel foglalkozz, rövid vagy nem.kit érdekel? 15 évesen nekem volt 15-16 cm és most meg 19.
ne sajnáltasd magad.amúgy is egy átlagos vagina 8-9 cm kb ennyi felizgatva
ak miért nem elégítenél ki egy nőt?
10/14 A kérdező kommentje:
azért foglalkozom vele ,mert már volt sexuális kapcsolatrol szo,és azon aggodtam hogy milessz akkor ha nemlessz elég a mérete.
2011. jún. 22. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!