Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már kínos merevedésed?
Hogy egyértelmű legyen a kérdésem, állt-e már fel a f.szod olyankor, amikor nem illett volna? Pl munkahelyen, stb Nekem gyakran ennek az oldalnak az olvasása közben is és többnyire munkahelyemen olvasom. :D
Várom a válaszokat, lehetőleg korral!

Ja. Termálfürdőben. Barátnőm azzal szórakozott, jól felizgatott, kiment és feltűnően hangosan hívott kifelé. Mondtam, most nem megyek, olyan jó meleg a víz...
34/F

Kérdező, Te hány éves vagy?
Amúgy velem még nem volt ilyen, mert lány vagyok. És a nedvesedés nem látszik meg. :)
Keresek én, csak "nem megy az könnyen faluhelyen". :D Egyébként nem faluban lakom, de néha már úgy érzem.
Elmúltam már 20, de 30 még nem vagyok és leköteleznétek, ha a kérdésre koncentrálnátok. :D

De van rajtam nadrág is.Azon már nehezebben üt át.
És mégis csak nehezebben látszik meg, mint egy merevedő pénisz. :)

át, és a nadrágomon hagy foltot, ha barátnőm az ölemben ül, és amúgy szoknya van rajta :D
amugy olyan kínos még nem volt hogy netudtam volna leplezni... viszont nem merevedés de olyan volt hogy átáztattam a nadrágom (alsó+rövidnadrág) és tenyérnyi folttal kellett felszállnom a buszra :D na az gázos volt :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!