Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az amire gondolok? Vagy nem és megnyugodhatok?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú osztály társam. Én egy pár napja ilyen "úr isten, de idióta, szánalmas" nézéssel néztem rá és egyszer csak elkezdett nevetni, én meglepôdtem,h min nevet. ezért megkérdeztem h min nevet, és azt mondta" h mikor így csinálok akkor olyan ar.... vicces vagyok, hogy ezen nem tudok nem elmosolyodni". meg órákon is állandóan utánoza a mozdulataimat...amivel persze kivétel nékül megnevettet :D vagy ha mondjuk a padomnál van és mondjuk chipset eszik és én is szeretnék belôle akkor nagy bociszemekkel nézek rá ès kivétel nékül ad, de gondoljatok most arra h kihasználom, mert egycsomó mindent csinálok meg neki ha megkér rá. és itt most azt kérdezem h szerelmes belém?2012. jan. 13. 20:18
1/5 anonim válasza:
:/
Ennyiből nem lehet biztosra megmondani.
Talán igen, talán nem.
2/5 anonim válasza:
De jó már h van padod:( kevés hajléktalan mondhatja el ezt
5/5 anonim válasza:
például ha le is szopod ha megkér rá, akkor elég jóeséllyel néz ribinek. például amikor a tanári asztalnál áll és vakarja a, khm, szemét, és te csak ugy odapucsítasz, és akkor például szerelmes a traktor a mezőbe hogy mindig azt szántja? ó vaze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!