Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Help! Ugye most már megnyugodh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Help! Ugye most már megnyugodhatok?

Figyelt kérdés
Szóval: júliusban volt 2 egyéjszakás kalandom,amit már nagyon megbántam,mert utána állandóan az AIDS-en idegeskedtem,hogy elkaptam :S De mindkét pasi normális,teljesen megbizható volt,szóval nem ilyen gyanús,drogos alakok.. A barátommal októberben jöttünk össze és ő jár rendszeresen vért adni,ahol azt is megmondják ha valaki esetleg AIDS-es lenne. Múlt héten kapta meg,hogy minden rendben,semmi baja nincs. Szóval most megnyugodhatok? A pasimmal már sokszor lefeküdtünk,és ha lett volna AIDS-em,biztos elkapta volna? Azt tudom,hogy hogy 3 hónapnak el kjell telnie,hogy kimutassák,de október óta eltelt annyi idő :) Lécci nyugtassatok meg,hogy nincs semmi bajom :S Orvoshoz én azért nem mertem elmenni,mert nagyon féltem,hipochonder vagyok eléggé :S
2012. jan. 16. 06:28
1 2
 11/14 menta34 ***** válasza:
De jó látni, hogy ennyi tökéletes ember van itt...
2012. jan. 16. 09:12
 12/14 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

Senki sem tökéletes, de a Kérdező indokolatlanul ostoba. Lefekszik 2 fickóval védekezés nélkül, egész nyáron be van tojva miatta, de nem megy el dokihoz inkább beáldozza az új barátját, aki annyit vétett, hogy összejött ezzel az IQ betyárral.

Kedves Gyökér Kérdező!

Összejöttél vele októberben. Lehetséges, hogy októberre a vírusszámod elérte azt a számot ami már kimutatható, így ha a pasid októberben volt vért adni neki minimum decemberig tartana ugyanez. Mivel én még sosem kaptam értesítést, hogy nincs semmi bajom ezt végképp nem értem, pedig sokszoros véradó vagyok én is. Egyszer kaptam olyat, hogy mivel 3x voltam egy évben így ingyé kaphatok influenza elleni védőoltást ha igénylem.

A javaslatom: takarodj orvoshoz egy tesztre és ne reszelj orrba-szájba idegenekkel, de minimum húzzál rájuk gumit! Ja és hogy tisztában legyél vele: ha HIV pozitív vagy (vagy csak sejted) és elhallgatod a partner előtt ő simán feljelenthet, mert súlyosan károsítottad az egészségét!

Gyakori tévedés te f*sz: Acquired Immune Deficiency Syndrome = szerzett immunhiányos tünetegyüttes. Tehát AIDS-es akkor vagy, ha már a HIV vírus szétbarmolja az immunrendszered és előjönnek a különböző betegségek: daganatok, különböző gyulladásokra való hiperérzékenység, olyan betegségek amik egy egészséges immunrendszerrel rendelkező embernek meg se kottyannak. Ez egyéntől függően akár 5-10 évbe is beletelhet, tehát addig tünetmentes, DE UGYANÚGY fertőz.

A betegség lefolyása:

1. szakasz – HIV fertőzés utáni 3-4 hét a HIV vírus lappangási időszaka, a beteg nem AIDS-es.

2. szakasz – Primer vagy akut HIV tünetegyüttes – a HIV fertőzést követő 3-6 hétben lép fel. Tünetei: átmeneti nyirokcsomó-megnagyobbodás, láz, fáradékonyság, rossz közérzet, izomfájdalom és kanyarószerű bőrkiütések. A fertőzöttek 1-2 hét elteltével hirtelen tünetmentessé válnak.

3. szakasz – Krónikus tünetmentes HIV betegség – Semmilyen klinikai tünet nincs, az immunrendszer funkciója kielégítő, közben a vírus szaporodása változatlan mértékben zajlik, a CD4+ T limfociták száma folyamatosan csökken. Ez az állapot 3-8 évig tart.

4. szakasz – Tünetes HIV betegség– Megjelenik a krónikus, megmagyarázhatatlan hasmenés időszaka, és tovább tart, mint egy hónap. Nyirokcsomó-megnagyobbodás, fogyás, lázrohamok, éjjeli izzadás, szájpenész, övsömör.

5. szakasz – Kifejlett HIV betegség, AIDS stádium – Megjelennek a toxoplazmák az agyban, gombás fertőzések a bőrön, bronchitis és/vagy tüdőgyulladás, Kaposi szarkóma. Ezt a szakaszt nevezzük AIDS betegségnek. Ennek átlagos időtartalma 6 hónaptól 2 évig terjed, melyet halál követ.

Továbbadás módjai:

A vírus átadható direkt nyálkahártya kontaktussal vagy különböző testfolyadékok által, mint a vér, ondó, hüvelyváladék, előváladék és anyatej. A fertőzés bekövetkezhet közösülés, vérátömlesztés során, fertőzött injekciós tű által, anya és csecsemő között a terhesség, szülés és szoptatás alatt, vagy ha a fent említett folyadékok valamelyike egy nyálkahártya vagy bőr sérüléssel érintkezik.

Remélem megnyugodtál...mellesleg hol az anyádban voltál a felvilágosító órák helyett?

22/F

2012. jan. 16. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy még is, és melyik kisegítőből szöktél meg???

Bárki poharába nem innál bele, bárki kanalával nem ennél, ugye? Pedig ezekkel még gyakorlatilag biztosan nem kaphatsz HIV fertőzést. De azt hagyod, hogy bármilyen idegen gumi nélkül dugjon meg... Gumi használatánál egyszerűbb nincs, de te ehhez is túl primitív vagy.

Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy a barátodat kísérleti nyúlnak használod. Egy igénytelen, beszari, önző dög vagy. A leggusztustalanabb fajtából.

Kívánok neked sok kisebb, nagyobb nemi betegséget életed hátralevő részére!

2012. jan. 16. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, mert a fertőzés esélye nőről férfira nagyon csekély.

Attól hogy dugsz vele nem biztos hogy meg is fertőzöd.

Ettől függetlenül egy ocsmány, szánalmas, gyenge sz*r vagy.

2012. jún. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!