Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki elkapja az AIDS-t,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Ha valaki elkapja az AIDS-t, mennyi időnek kell eltelnie, amíg mást már megtud fertőzni? Akár 1 hét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki poénkodna,nem vagyok AIDS-es,nem áll szándékomban senkit megfertőzni..
2012. jan. 17. 06:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Rögtön.
2012. jan. 17. 07:49
 2/18 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag pár nap alatt annyira elszaporodik benne a vírus, hogy már fertőző. Ráadásul a HIV vírus éppen akkor a legfertőzőbb, ha friss a fertőzés, mert akkor az immunrendszer még észre sem vette.
2012. jan. 17. 08:05
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Az AIDS-et nem lehet elkapni, mivel az nem vírus. Az AIDS-et a HIV vírus okozza. Egyébként mi lenne, ha használnád a google-t?
2012. jan. 17. 10:34
 4/18 anonim ***** válasza:

Továbbá Magyarországon, ha heteroszexuális férfi vagy, nem drogozol, kerülöd az anális szexet, és normális lányokkal ismerkedsz, nem pedig a plázaribikkel, akkor gyakorlatilag nulla annak az esélye, hogy megfertőződj.

Mert hüvelyi közösülés során annak az esélye, hogy a HIV+ nő megfertőzze a férfit kevesebb mint 5% óvszer nélkül. Továbbá Budapest kivételével a HIV+ fertőzöttség minimális a hetero, drogot nem fogyasztó emberek körében.

2012. jan. 17. 11:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) És a nőknek mennyi esélyük van,hogy egy HIV+ -től elkapják? Nekik nagyobb,mint a férfiaknak?
2012. jan. 17. 15:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen nagyobb. 10-15% vaginális szex esetén.
2012. jan. 17. 15:34
 7/18 anonim ***** válasza:
De azt azért nem szabad elfelejteni, kedves kérdező, hogy az AIDS-en kívül sok más nemibetegség is van, amik ha halált nem is, de meddőséget lazán okozhatnak.
2012. jan. 17. 15:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Tudom,tudom persze,de ettől rettegek.. És ha heteroszexuális nő vagyok,nem drogozok, kisvárosban élek,akkor mennyi esélyem lehet?
2012. jan. 17. 18:14
 9/18 A kérdező kommentje:
2 pasival voltam olyan viszonyban,hogy szeretők tönn hónapon keresztül,ismertük egymást,megbiztunk egymásban, gumi nélkül voltam velük együtt.Az egyik volt most HIV szűrésen,persze negativ lett. Ugye akkor én se lehetek? Rengetegszer voltunk együtt.
2012. jan. 17. 18:17
 10/18 A kérdező kommentje:
Az a 10-15% nagynak számit?
2012. jan. 17. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!