Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki elkapja az AIDS-t,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paris hilton kérdése:

Ha valaki elkapja az AIDS-t, mennyi időnek kell eltelnie, amíg mást már megtud fertőzni? Akár 1 hét?

Figyelt kérdés
Mielőtt valaki poénkodna,nem vagyok AIDS-es,nem áll szándékomban senkit megfertőzni..
2012. jan. 17. 06:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, te normális lánynak tűnsz, gondolom a párod is normális fiú, ez esetben nem kell félni.

De mondok neked egy példát. Veszprém megyében kevesebb mint száz regisztrált HIV fertőzött volt három éve (akkor voltam témábavágó előadáson), ha ezt megduplázzuk, mert ugye vannak nem regisztrált esetek is, akkor kijön max 250-300 fő 350ezer emberre, tehát kb minden ezredik ember fertőzött. A fertőzöttek fele intravénás droghasználó, és tű által fertőződött, velük te gondolom nem nagyon közösködsz. A maradék fele pedig meleg, vagy a testéből él. Maradt kb. 70 ember a 350ezerből. Ezek pedig általában tipikusan azok, akik gyakran váltogatják a partnereiket és már volt, vagy 15 nőjük, vagy pasijuk, 18 éves korukra. Képzeld el, hogy mekkora pech kell ahhoz, hogy összejöjj egy ilyen emberrel, és még akkor is csak kb. 10% az esélye annak, hogy megfertőződsz (aktusonként).

Szóval szerintem az AIDS-től nem kell félni. Normális srácokkal kell randizni, és nem azzal, akinek a fél város megvolt, és akkor nem lesz baj.

2012. jan. 17. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja és ha félsz, hogy fertőzött vagy (ami szerintem kizárt), akkor menj el vért adni. Ott szűrik a vért több betegségre is, és értesítenek, ha valami gubancot találnak, továbbá te is segítesz pár embernek a véreddel.
2012. jan. 17. 18:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Szia :) Köszi nagyon,hogy válaszolsz,kedves vagy :) Jól leirtad ezt a példát,én Szlovákiában élek,itt még kevesebb nyilvántartott HIV fertőzött van,339 az egész országban,de vegyünk mondjuk ezer embert,és én egy 40 000-s kisvárosban élek,itt még nem hallottam senkiről,hogy ilyenje lett volna,persze biztos van egy-két ember..Igen,normális srácok voltak,nem drogosak,nem volt sok nőjük, + egyik még volt teszten is :) Igen,a véradásról tudok,pont most megyek pénteken :)
2012. jan. 17. 19:02
 14/18 A kérdező kommentje:
De amúgy ilyen sokan tű által fertőzödnek meg? Én pont az olvastam,hogy ez a mód elenyésző a többihez képest.
2012. jan. 17. 19:06
 15/18 A kérdező kommentje:
És miért csak 10 % az esély arra,ha lefekszek egy AIDS-sel ,hogy elkapjam?
2012. jan. 17. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért ilyen kicsi a fertőződés esélye, feltételezem, mert ahhoz, hogy megfertőződj be kell jutnia a véráramba, oda pedig csak sérülésen át juthat be, és pont ezért sokkal magasabb a fertőződés esélye anális szex során, mert ott könyebben alakul ki vérzés, mert sérülékenyebb a nyálkahártya, és az egész művelet durvább.

Ami pedig a droghasználókat illeti, ez esetben információm nem sziklaszilárd, de én úgy emlékszem, hogy az itthoni AIDS-esek jelentős hányadát ők teszik ki a homoszexuálisokkal együtt.

2012. jan. 17. 20:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Anális szexnél elsősorban melegeknél terjed ugye? Vagy úgy is,ha egy nem fertőzött pasi lefekszik egy szintén nem fertőzött nővel úgy?
2012. jan. 17. 20:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Bocsi amúgy a sok kérdésért,köszike hogyválaszolsz rá,csak nem tudom senkinek se feltenni :(
2012. jan. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!