Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak vmilyen mellekhatasai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak vmilyen mellekhatasai a fogamzasgatlonak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 23:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

előző link. Ennyi. "Husi".

Külmeg nem nekem vannaz ezek a problémáim, ismerőseimnek. És nem hiszem hogy egy 14 éves kora óta 40 kilót nyomó csaj aki elöl deszka hátul léc, csak úgy hirtelen c kosaras melleket szedett fel a-ról. És nem hiszem hogy amúgy tiszta arcbőrű csinos lányíoknak csak úgy nekiáll bajuszuk nőni. Pont akkor amikor tablettázni kezdenek. Most komolyan, 'husi', szerinted ha a tabletta annyi hormont tartalmaz hogy megakadályozza a terhességet, ekkorákat hat az agyadra, akkor úgymégis, szerinted, semmi esélye annak hogy hormonális panaszok előforduljanak? Ne az írásoknak higyj, használd a kis agyad. Husi. Mindent megpróbálnak beetetni az emberrel, ez üzlet. Én aláírom van akinél semmi mellékhatás nincs, de van akinél kijön minden. És tudniuk kell a lányoknak/nőknek hogy mégis mit kezdenek el adagolgatni maguknak.

2009. júl. 11. 20:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam libidócsökkenést okozott, elég durván, gyakorlatilag semmi kedvem nem volt a szexhez. Abbahagytam, és minden rendben, nekem nem való a tabi, ez van.
2009. dec. 14. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!