Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vannak vmilyen mellekhatasai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak vmilyen mellekhatasai a fogamzasgatlonak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

nekem semmi nem volt, 3hónap környékén egy kis köztes vérzés, de amúgy semmi, már lassan 1éve szedem. lindynette 20at.

de sokaknak van, fejfájás,libidó csökkenés, egyebek, de ha túl sok van,úgyis más tabit kap az illető

2009. júl. 10. 23:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mellékhatása lehet, túlzott szőrnövekedés, mellméret növekedése, súlygyarapodás stb stb.
2009. júl. 10. 23:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Előzőhöz:

Viszont van hogy semmi nem jön elő, de olyanis hogy minden..

2009. júl. 10. 23:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Milyen fogamzásgátlónak? Csak mert ezer típus van. Még a tablettából is, ha arra gondolsz.

A szőrnövekedés és az elhízás nevetséges tévhit, amivel a nők egymást ijesztgetik, sajnos rengetegen elhiszik és ez nagyon veszélyes, mivel abbahagyják / el sem kezdik a tabi szedését, átváltanak más, kevésbé hatékonyabb és jóval veszélyesebb fogamzásgátlási módszerekre, vagy éppenséggel semmilyenre.

A tabi akkor veszélyes rád, ha genetikai, szervi rendellenességek vagy egyéb okok miatt veszélyeztetett vagy a strokera, trombózisokra és szívrohamokra, egyébként meg sokkal, sokkal, sokkal több pozitív hatása van, mint negatív.

Kombinált tabi:

[link]

Pogestogen only tabi:

[link]

2009. júl. 10. 23:54
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem egy barátnőm tett szert bajuszra.

Olyan is volt akinek kosárméretekkel lettek nagyobb mellei noha ez nem olyan negatív..

De oylan is, aki deszka létére ducinak mondható lett.

Egyáltalán nem hülyeség, van iylen, ezekkel tisztában kell lenni.

2009. júl. 11. 02:13
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Naná, nem is kevés.

A mellnövekedés igaz, csakhát fájdalommal jár. Részemről inkább maradt volna a mellem akkora, amekkora, semmint folyamatosan szenvedjek a fájdalomtól... (80 B-ről 90 B-re nőttek a melleim és úgy tűnik, még mindig nőnek). Doki szerint kis mellű nőknél jelentkezik mellnövekedés.

A hízás is igaz. Több mint 5 kilót híztam néhány hónap leforgása alatt.

Sorolhatom még tovább is: fejfájás, hányinger, több ragya...

Az is kamu, hogy alacsony hormontartalmútól semmi bajod nem lehet. Nekem a létező legalacsonyabb hormontartalmú bogyó mellett jött ki ez a csomó mellékhatás. Aki azt állítja, hogy ezek a mellékhatások nem a gyógyszertől vannak, az hazudik. Hidd el, még ha nem is tűnik vészesnek, igen meg tudják keseríteni az életed. Nem ölelhet át, szoríthat magához a barátom, mert minden apró nyomástól fájnak a melleim. Nem élvezhetem a szexet lovagló pózban, mert a legkisebb rázkódástól is fájnak a melleim. Nem feküdhetek kényelmesen hason, mert attól is fájnak a melleim. Na hát ennyit az elbagatellizált mellékhatásokról...

2009. júl. 11. 08:03
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Husi. Elmondom mi a helyzet. Az a probléma, hogy hülye vagy, és minden bajodat a tablettára fogod, ami azóta jött a képbe, hogy a tabit elkezdted szedni.

Én úgy vagyok vele, hogy aki hülye és nem hallgat az okos, segítő szóra, az szenvedjen, csak az a baj, hogy a fogamzásgátlásnál ez egyenértékű a szaporodással, márpedig minél ostobább a Föld népessége, annál rosszabb, szóval, mielőtt elkezdenél dobálózni a konyhatudományoddal menj szélnek és olvasd el az orvosi kutatásokat, tanulmányokat, papírokat a témában és rájösz, hogy milyen óriásit tévedtél.

Na de, tudom jól, hogy úgysem fogod, mert te csak jobban tudod már, hogy mi történik a szervezeteden belül molekuláris szinten és hát te a tabletta áldozata vagy.

2009. júl. 11. 08:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el a betegtájékoztatót és máris látod, hogy ezek mind valós mellékhatások, bármennyire is tagadják a nőgyógyászok. Akkor kitaláció minden mellékhatás, ami le van írva??? Gondolkozz már...
2009. júl. 11. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

8:03: a melleid nem nőttek egy centit se. Nem vagy tisztában a melltartóméretekkel, csupán ez van. Pedig illene. 80B-ről 90B-re nőtt, ez azt jelenti, hogy a melleid mérete még mindig B, csak a mell alatti mellkaskörfogatod nőtt meg 10 centivel.

Azaz híztál tíz centit...

2009. júl. 11. 12:24
 10/12 anonim ***** válasza:
2009. júl. 11. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!