Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h egyes nők inkább itt kérdeznek meg összekutyulják a gyógyszer szedését, mintsemhogy felhívják a szakorvost (aki jobban tudja mint a gyk. Sok) és megkérdezze mi a tennivaló?
Mert az orvos magasról sz@rik a betegeire.
Legalábbis akikhez én mentem sztk-ba, azok mind ilyenek voltak. Pedig nem egyhez mentem, mert én olyat akartam, aki foglalkozik is velem.
Én felhívtam egyszer az egyiket, mert nem jött meg a megvonásos vérzésem, azt mondta, hogy nem kellett volna h*lyén szednem, kihagynom tabikat és akkor nem lennék terhes. Amúgy negatívat teszteltem.
Most vizsgálatért inkább magándokihoz megyek már, de én is csak nagyon szűkösen tudom megengedni magamnak...
*a legtöbb orvos
Bocsi, csak át kellett fogalmazni :P
Figyelj, van, aki gyikon kérdezi meg a tv műsort, sok bonyolult lélek van, én a "szerintetek terhes vagyok?" kérdésektől kaparom a falat. Szerintem kárikittyom.
Fogalmam sincs. Nem mindenki normális, aki szabadlábon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!