Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez lehet a gyógyszer miatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet a gyógyszer miatt?

Figyelt kérdés
3hónapja szedem a Yangee nevű fogamzásgátlót. Mielőtt elkezdtem szedni elég volt heti 3x a szex, aztán mikor már szedtem a gyógyszert, ebből lett naponta 1x. Aztán már kb 1hónapja van az, hogy nem elég a napi 1,hanem úgyérzem kell a 2vagy több. Persze a barátom megáll a napi 1-nél,csak eléggé ideges vagyok hogy nem lehet többször. Megmondtam neki hogy durvulni nem fogok, nem leszek erőszakos vele hogy de igen is hogy mert nem akarom ez miatt elveszíteni. Meg az is feltűnt, hogyha csak hozzám ér, már jön a vágy hogy szeretnék. sokszor magam okolom ez miatt hogy hogy lehet ekkora "étvágyam". Mit lehetne ez ellen tenni?
2012. jún. 25. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak ilyen vagy :) Lehet ez csak időszakos,nem lehet tudni, hogy a gyógyszertől van-e.
2012. jún. 25. 23:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha a gyógyszertől van, akkor k.vára szerencsés vagy, ugyanis a nők igen nagy részénél pont ellentétes hatást vált ki.
2012. jún. 26. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!