Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdjem szedni a fogamzásgátló tablettát?
Vizsgálat alatt gondolom a hormonvizsgálatot érted, mert ilyen esetben az kellene.
Viszont ha elkezded szedni, akkor nincs értelme a vizsgálatnak, felesleges pénzkidobás, mert értékelhetetlen.
A tabletta elkezdése előtt kell megvizsgálni az okokat.
És igazából a rendszertelenséget nem fogamzásgátlóval kellene kezelni, sőt, kifejezetten nem szabadna rendszertelen menzeszre tabit szedni.
Figyelj, szerintem meg el sem kezd, ha csak a rendszertelenség miatt írja fel.
Azért telik el ennyi idő két mensi között, mert ritkább a peteérés is. Ezt a gyógyszer teljesen le fogja állítani, és csak Isten tudja, vajon ha leteszed, újra beindul-e. Ez egy "egészséges" nőnél is veszélyes, így nálad is.
Szerintem is jobb lenne előbb a vizsgálatokat megejteni.
*ez egy "egészséges" nőnél is veszélyes, így nálad még inkább.
látszik, hogy most keltem:)
Ennyi? Terheléses inzulin? Alap lenne, hogy csinál egy hormonpanelt. Aminek akkor van értelme, ha nem szedsz tablettát.
Menj el egy endokrinológushoz és kezeltesd normálisan a problémát, mert ha most elfeded a tablettával, akkor később kell vele majd szenvedned, mikor babát akarsz.
első vagyok.
kifejezetten rossz ötletnek gondolom, ha csak ez miatt kezdenéd el szedni.
a tabi csak mesterségesen állitja be, ha abbahagyod, ugyanúgy problémák lesznek, még rosszabbodhat is a helyzet. én meggondolnám a helyedben!
Mindegy mi miatt kezded el, nem jó ötlet.
Előbb kezeltesd a bajod, aztán gondolkodj a tablettán.
Mert később ennél is rosszabb lesz vszínűleg. És amikor majd babát akarsz, akkor elég lehangoló lesz vizsgálatokra járkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!