Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció terhesség alatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kála1234 kérdése:

Menstruáció terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal júni. 17-én együtt voltunk. Védekeztünk gumival. 20-án megjött, három napig tartott. Akkor megnyugodtam, de azóta egy kicsit aggódom, mert elég sok helyen olvastam olyat, hogy a menstruáció nem kizáró ok a terhességnél. :(

Minden választ előre is NAGYON köszönök!!!

2012. júl. 4. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ÉN voltam az első, és a 9-ik válaszoló is.

Na ugye, na ugye?

Ez mindenkivel így van, én is levert voltam a papírra pisilésnél, pedig nem akartam gyereket.

Most már nyugi!

2012. júl. 10. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát, azt nem mondom, hogy meglepődtem:DDDDDDDD

Mindenesetre örülök, hogy segítettem egy kicsit, és hogy most már nevetsz az egészen:)

Neked is szép napot!!

2012. júl. 10. 17:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hol is kezdjem... KÉSIK!!!!!! :S

Mint azt írtam múltkor bebiztosítottam magam, mivel két tesztet vettem. Most a Predictor jönne sorra, DE! Egy hete méregtelenítésbe kezdtem és nem tudom, hogy a gyógynövények befolyásolják-e a teszt eredményét...

Most a 33. napon vagyok... de ez mondjuk nálam nem nagyon jelent sokat, mert a 26-tól a 40-ig minden volt már. Persze a fogamzásgátlótól pontos volt a (mű)ciklus, de már három hónapja nem szed(het)em, mert azt mondta a dokim, hogy ha valaha az életben gyereket szeretnék, minimum tartsak egy fél éves szünetet... eddig minden rendben is volt, de most már kezdek megbolondulni ettől az egésztől!!!!

Szóval... befolyásolja a tisztító teakeverék (borókabogyó, kamilla, bazsalikom, rozmaring, édeskömény) a teszt eredményét? Előre is hálás köszönet MINDENKINEK!!! :)

2012. júl. 22. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:

kezdjük ott, hogy a diéta/tisztító kúra simán eltolhatja a mensesedet. Ahogy az idegesség, és a betegségek is.

De emiatt ne aggódj, a tesztek (elviekben) egy olyan hormont mutatnak ki, ami csak terhesség esetén termelődik, ennek kimutatásához persze reggeli első pisi kell.

2012. júl. 22. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem befolyásolja ilyesmi. Csak olyan gyógyszer befolyásolja, ami HCG- tartalmaz, de az mind vényköteles hormongyógyszer.
2012. júl. 23. 18:55
 16/19 A kérdező kommentje:

Verőfényes jó reggelt mindenkinek!

Megcsináltam a tesztet... hát ez is negatív. Nekem nem ebbe a kategóriába kellett volna írnom... pszichiáterre lenne szükségem! Ennyit idegeskedni, és olyan dolgokat kezdtem magamnak bemagyarázni... pfffff!!!! Mit is mondhatnék... csak ismételni tudom önmagam: HOGY ÉN MEKKORA MARHA VAGYOK!!!!!

Remélem senki idejét sem raboltam feleslegesen. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Csodaszép napot mindenkinek! :)

2012. júl. 24. 08:11
 17/19 A kérdező kommentje:

SOS!!!

Ez már nem bemagyarázás!!!! Krémszerű folyásom van! Nem viszket, nem csíp, nincs szaga... utána olvastam... ajaj!!!!

Ilyen még sosem volt! Még mindig késik, a derekam majd leszakad...

Mindkét teszt hibás volt? És az előz havi menstruációm pedig csak egy béna poén a testemtől?

Most mi van? :(((((

Valami ötlet??????? Megőrülök!!!

2012. júl. 25. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:

IGEN, MEGŐRÜLTÉL.

És most, hogy ebben egyetértünk, emlékeztetnélek rá, hogy gyógyteákat iszogatsz. Ha nem lenne benne semmi hatóanyag, nyilván nem is innád, igaz? Arról nem is beszélve, hogy be is beszélheted megadnak, ahogy elnézem, abban profi vagy.

Kihat rád.

De minek is magyarázok? Sem a saját testednek, sem a teszteknek nem hiszel, miért hinnél nekem, névtelen válaszolónak?

Javaslat: Amíg nem akarsz gyereket, ne is élj nemi életet, ahogy elnézem, neked nem éri meg az a néhány perc boldogság azt a pánikroham sorozatot, amit kivált belőled. Nekem legalábbis biztos nem érné meg. Komolyan. Hagyj fel vele, könnyebb lesz neked!

Más: amíg te a terhesség miatt aggódsz, én az elmédért. Amit csinálsz, az még a neten keresztül is hisztérikusnak hat.

Bocs, ha sértő voltam, de az az érzésem, nagy szükséged volt már arra, hogy kissé helyre tegyen valaki.

2012. júl. 25. 19:18
 19/19 A kérdező kommentje:

Sértődés?! Viccelsz?! :D Hálásan köszönöm!!!! :)

Olyan életet élek, amelyben nálam stabilabb embert nehezen lehetne mutatni. Korom ellenére rendkívül felelősségteljes pozícióban dolgozom. Rengeteg embert koordinálok. Nem létezhet olyan, hogy megingok. Itt, fedőnév alatt, hisztizhetem, lehetek idióta, gyagya stb... néha jól esik. És az is jól esik, hogy helyre raknak. :) Így talán érthető ; érezhető, hogy a köszönöm szívből jön!

A teázást pedig abba hagytam pár napja. Hogy miért vagyok ennyire rákattanva a témára? Nos... a családi vállalkozás kezd csődbe menni, a munkámért egyre kevesebb a fizetés, de napi 10-12 órát gürizek, a "párom"... elfogadta a féléves külföldi lehetőséget. Szakmai előrelépés és magánéleti válság lesz az eredménye. Nem annyira stabil a kapcsolat, hogy fél évet kibírjon. Ha erre a helyzetre jön egy baba... Mindenkinél keményebb és határozottabb tudok lenni, ha a helyzet megkívánja, de egyedül felnevelni egy gyereket... embert próbáló... és legbelül megközelítőleg sem vagyok annyira erős személyiség, mint azt a külvilágnak mutatom.

Két év után, ma kivettem az első szabadnapom. Itthon maradok és pihenek, igyekszem rendbe tenni magamban a dolgokat. Rám fér a belső "nagytakarítás".

És ha jobban belegondolok... illő lenne változtatnom az életemen. Rengeteg emberrel foglalkozom napi szinten. Megoldom a problémájukat... mert ki ha nem én... de ha én vagyok lekvárban... álnév alatt írogatok, mert senkim sincs, akivel megoszthatnám a gondjaimat... szánalmas.

Ezek fényében, még egyszer hálásan köszönök minden egyes választ. :)

2012. júl. 26. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!