Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, általában 5-6 napos ciklusaim vannak, és ma már nincs meg.4 nap normális? Vagy ez a tabletta miatt lehet?
A tabletta miatt van.
Egyébként a ciklus a két menzesz közötti időtartam. Amiről te beszélsz, az a vérzés/menstruáció.
Ácsi. Fogamzásgátló szedése esetén NEM MENSTRUÁL a nő, ami jelentkezik, az csak megvonásos vérzés. Fél hónap munkája a peteérés, a gyógyszer pedig a peteérést akadályozza meg! Mondjuk 28-án veszed be a 21. szemet, 22-én megjön...gondolod hogy azt a 2 hetet egy nap alatt bepótolja a szervezet? (Ezt nem provokálásként írom, csak gondolj bele...)
Az endokrinológusom mondta, szóval orvos után mondom, hogy a fogamzásgátló szedésével a petefészek működése leáll, majd amikor abba hagyod a gyógyszert, újra meg kell tanulnia működni. Mint amikor serdülsz.
Kérlek ezeket gondold át, hogy mit teszel a szervezeteddel. Kell a nőknek a menstruáció. A fogamzásgátló egy nagyon jó üzlet! Kicsi lányoknak is felírják a pattanásos bőrre meg szőrösödésre, aztán mikor abba hagyják, csak néznek, hogy miért zsírosodik be a hajuk fél nap után, miért lóg a mellük, stb.
20/l
Utolsó: Az első levélről van szó (legalábbis én így értelmeztem a kérdést).
Az a vérzés, mikor elkezdi szedni, az még menstruáció. A következők lesznek majd a megvonásos vérzések.
Egyébként az igaz, hogy leállítja teljesen a petefészket. Én sem tartom a legjobb megoldásnak, de mindenkinek szíve jog eldönteni, hogy így akar-e védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!