Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez normális a fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális a fogamzásgátló tabletta szedésénél?

Figyelt kérdés
Ma vettem be a 21. tablettát. Ez volt az első doboz fogamzásgátlóm. A tabletta bevétele után vérezni kezdtem. Világos, menstruációra hasonlító vérzés jelentkezett. Normális lenne, ha röggtön a 21. tabletta után jönne meg, nem 1-2 napra rá (a szünet alatt)?
2012. máj. 16. 00:39
 1/5 anonim válasza:
Igen ez normális! nekem is így volt először, de most így 3év után már 4napra rá jön meg
2012. máj. 16. 08:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Most reggel, amikor kimentem a mosdóba, láttam, hogy nincs semmi. Ez is normális? Mert kezdek kicsit parázni. Pecsételő vérzés egész hónapban volt, de ami tegnap jelentkezett az más volt, látszódott, hogy mensi, de mostanra meg "eltűnt".
2012. máj. 16. 10:12
 3/5 anonim válasza:
Nekem nem vérzik (Sp)
2012. máj. 16. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Azonnal is megjöhet, de akár 4-6 nappal is elhúzódhat. Az a lényeg, hogy a leírás alapján szed a gyógyszert (vagy nőgyógyász által mondottak alapján), attól ne térj el. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor mindenképp menj nőgyógyászhoz, mert ő tud biztosat mondani.
2012. máj. 16. 15:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy iszom, ahogy a dokim mondta. Mensesem első napján kezdtem el szedni, minden nap ugyan abban az időben (+/- 10 perc), és most tartok a szünet első napján. Nemrég újra jelentkezett ez a mensihez hasonló vérzés, de még mindig nem erős a vérzés. Nagyon kevés van.
2012. máj. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!