Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idöben be vettem a 72 oras tabit de nem érzek semmit. Lehet hogy terhes vagyok?
Mégis mit szeretnél érezni áruld már el?
Az ott csinálja a dolgát de neked semmit sem kell érezned.
Istenem miért él olyan nemi életet aki nincs tisztában a dolgokkal?
A 2. válaszadó keressen fel egy orvost és kérje meg magyarázza el neki a nemi életet A-Zig!!!!
72 órás gyógyszert NEM azért írnak fel mert valaki terhes hanem azért mert valaki nem védekezet vagy rosszul sikerült a védekezés és ha esetleg az aktus során sperma került a méhbe az ne tudjon megtermékenyülni. A 72órás tabletta elpusztítja a spermákat.
A 2.nak üzenem ha valakinél terhességet állapítanak meg ott 3 lehetőség van: 1 megszüli 2 abortusz 3 elvetél.
Gyógyszert nem írnak rá fel.!!!!!!!!!!!!!!!!
Aranyom, máskor inkább gondolkodj.
Egyébként el kell, hogy induljon a menstruációs ciklusod. Ha nem indul el, akkor gratulálok a babához.
Azért a kioktató hangnem mellé ria6 sem kapott kemény biológiai képzettséget. (méhbe kerül, spermiumokat pusztítja el...) Ez a válasz is féligazság, meg a 2. is.
BTW Abortusztabletta is létezik, a 2. valszeg azzal keverte össze. (Ezt egyébként nálunk még nem használják, csak beharangozták)
Jah, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem baj, ha nem érzel semmit, sőt örülj neki. Én egyszer vettem be ilyet, három napig nem bírtam felkelni az ágyból, olyan rosszul voltam.
24/N (6-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!