Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tablettát nem tudtam be venni, másnap pótoltam azt is meg az az napit. Azóta először pecsételő majd rendes vérzés megindult, de ugyan úgy szedem a gyógyszert. Mi a teendő ebben az esetben?
milenne ha nemjönnétek folyton ezzel az orvosos szöveggel? ha nemtudotk a kérdésre válasdzolni, ne írjatok, bazz....ezegy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni, olyanokat amire vki nemtudja a választ, és szeretne vki mást megkérdezni, h mik a tapasztalati.
amúgy sztem nincsen semmi, csak mivel egyszerre 2 hormontartalmú tablettát vettél be, ezért lett a vérzésed. szedd tovább a tablettát, majd valszeg elmúlik a vérzésed.
de amúgy nemtudom milyen tabit szedsz, de lehet nemkellett volna egyszerre 2t bevenni, ez tabletta függő, van ahol nemszabad, és van ahol bekell venni az elmaradt-at is,. ha leírnád mit szedsz, tzalán tudnék okosabbat mondani.
tehát már egy hete tart? az viszont elég sok. elvileg szokott több tabletta bevételekor vérzés jelentkezni, ez nemis lenne probléma, de az nemtart 1 hétig, általában csak pár naposak. gracial pedig alacsony hormontartalmú, sztem nemkéne h ennyi ideig vérezzél tőle. de amúgy sztem az orvos is csak annyit mondana, h várd meg a menzeszedet, abbahagyatni veled nemhiszem h abbahagyatná, hogyha eddig soha semmilyen panaszt nemokozott.
sztem vmit felborítottál magadban ezzel a 2 tablettával.
ha nagyon parázol, menj el az orvoshoz és mond el neki.
más esetben pedig megvárhatod a menzeszed, h jelentkezik e normálisan, ha nem, akkor irány az orvos.
Köszönöm hogy válaszoltál!
Eddig soha semmi panaszom nem volt rá valóban, most először van ez csak. Egy kicsit megnyugtattál ezzel, köszönöm tényleg a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!