Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a vérzés valahanyadik napjától kell szedni a gyógyszert? Vagy lehet máskor is?
Nemértem a kérdésed.
Az első szem beszedésekor fontos, hogy a vérzée első 5 napjában kezdd el. Ha a vérzés első napján kezded szedni, akkor állítólag az első szemtől véd, de én nem lutriztam, kivártam az egy hónapot.
Onnantól a vérzés nem lényeges számolásilag, hanem beszeded a 21 tablettát, utána 7 nap szünet (van olyan tabletta, amiben 28 ill.22 szem van,arra más vonatkozik).
ha letelt a 7 gyógyszermentes nap, akkor új levelet kezdesz, megint 21 napig szeded, aztán 7 nap szünet.
Akkor is be kell venni a 8. napon, ha van vérzés.
Nálam úgy alakul, hogy a szünet 5. vagy 6. napján megjön, a 8. nap kezdem az új levelet, és az első vagy a 2. szem bevételi napján szokott elmúlni.
Remélem,érthetően írtam
Hát ha szerinted érthető, egészségedre. Szerintünk meg félreérthető.
Annál is inkább, mert a használati utasításokban le van írva, hogy 7 nap szünet, 8-on kezdjük. Ha előbbre akarod hozni a köv. menzeszt, akkor kevesebb szünet. 7 napnál kevesebb szünetet lehet hagyni, többet nem, mert akkor nem véd a tabi.
Akkor mi a kérdés, mert ez le van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!