Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A vérzés azonnal elmarad ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vérzés azonnal elmarad ha teherbe esik valaki? Még akkor is ha gyógyszert szed?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy ha valaki a gyógyszer mellett lesz terhes(valamilyen oknál fogva...hallottam már erről), de nem tudja, hogy állapotos és továbbra is szedi a gyógyszert, akkor a menstruáció ugyan úgy megfog jönni a ciklus végén vagy elmarad jelezve, hogy terhesség van?
2010. ápr. 13. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmarad, nem jön meg a vérzés a szünetben... Ez lehet más miatt is, de azért ilyenkor érdemes tesztelni egyet és orvoshoz fordulni, hogy kizárja vagy éppen megállapítsa a terhességet, ugyanis terhesség alatt tilos a fogamzásgátló szedése!
2010. ápr. 13. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Megjön, mert a gyógyszer okozza a megvonásos vérzést, ezért is nem veszik észre rengetegen, ha gyógyszer mellett esnek teherbe. Persze van akinek elmarad, de általában megjön.
2010. ápr. 13. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok... akkor lehet rosszul tudtam :S Mindenesetre az én gyógyszerem tájékoztatóján az áll, hogy ha elmarad az terhesség jele, meg így is tudtam.
2010. ápr. 13. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem írtál hülyeséget, mert van rá példa, hogy elmarad és így észreveszik a terhességet, de az esetek nagy százalékban nem marad el, tehát észre sem veszik a terhességet, ezért is szedik sokáig mellette a gyógyszert.

Én pont ezért szoktam azt mondani, hogy jobb az ha az óvszer szakad el, mintha a tabletta mond csődöt :)

2010. ápr. 13. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Pedig azt hittem, hogy megnyugodhatok...:D

Mondjuk még soha nem felejtettem el bevenni a gyógyszert max egy kis idő eltolódással...De azért félek, hogy mi van akkor ha már nagyon régóta szedem...

Egyáltalán mennyi ideig lehet ugyanazt a gyógyszert szedni "teljes" biztonsággal? Amíg nem jelentkezik valami probléma?

Mert megmondom őszintén nem rohangálok 3 havonta nőgyógyászhoz, hogy 3-4 óra várakozás után megvizsgáljon és új vényt adjon, hanem amikor kiváltom a gyógyszeremet a patikában, vissza szoktam kérni a vényt...

2010. ápr. 13. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!